Ponturi Pariuri Fotbal Bulgaria vs Ungaria

BETANO

BULGARIA - UNGARIA

In aceasta seara, de la ora 19:00, pe ”National Stadium Vasil Levski” din Sofia, Bulgaria primeste vizita Ungariei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 7 a Grupei G, din preliminariile EURO 2024.

Bulgarii au acumulat doar doua puncte in aceasta campanie de calificare, bifand numai putin de 4 infrangeri in cele 6 jocuri disputate. De partea cealalta, Ungaria este foarte aproape de prezenta la turneul final, insa pentru a bifa acest obiectiv, are nevoie sa obtina cel putin un punct din ultimele doua meciuri. Meciul dintre cele doua nationale a fost cat pe ce sa fie anulat deoarece in urma cu doua zile nu se stia locul disputarii acestei confruntari. Mai pe scurt, fanii gazdelor au anuntat manifestari destul de violente, fiind nemultumiti de federatie, iar dupa mai multe discutii la mai multe arene s-a decis ca jocul sa se dispute la Sofia, fara spectatori. Dupa un mandat slab al lui Mladen Krstajic, pe banca tehnica a selectionatei Bulgariei a fost instalat antrenorul celor de la Cherno More, Ilian Iliev. Acesta va pregati, in paralel, atat formatia de club, cat si echipa nationala, cel putin pana la finalul sezonului 2023-2024. Pentru maghiari nu se anunta deloc un meci usor, mai ales ca Marco Rossi are si ceva probleme de efectiv. Cele mai importante nume care vor lipsi din efectivul oaspetilor in aceasta seara sunt Sallai, Orban si Varga.

cota2.ro

  • Ungaria s-a impus in ultimele doua meciuri directe si de fiecare data a reusit sa puncteze de trei ori;
  • Ungaria este neinvinsa in ultimele 10 meciuri jucate in toate competitiile;
  • Ungaria a marcat cel putin doua goluri in 5 din cele 6 meciuri jucate in aceasta campanie de calificare;
  • Portarul Ungariei a reusit cel putin doua parade in fiecare meci din aceste preliminarii;
  • In ultimele 5 meciuri din preliminarii, Ungaria a incasat cel putin doua cartonase in repriza secunda;
  • Bulgaria a marcat un singur gol in ultimele 4 meciuri disputate pe propriul teren;
  • Ungaria a fost surprinsa de cel putin doua ori in offside, in toate cele trei deplasari din aceste preliminarii.

Bulgaria a jucat destul de curajos pe propriul teren si in fiecare dintre cele trei meciuri contra Lituaniei, Serbiei si Muntenegrului a suferit cel putin 12 faulturi. De partea cealalta, Ungaria, in cele trei deplasari din aceste preliminarii, a comis aproximativ 44 de faulturi, iar la ultima vizita la Sofia a comis numai putin de 17 faulturi. Arbitrul partidei este Daniel Stefanski, un polonez care in cele 11 meciuri arbitrate in acest sezon a acordat 71 de cartonase galbene si doua cartonase rosii. Mai mult decat atat, in aceste meciuri a acordat si aproximativ 314 faulturi, avand o medie de 28.54 faulturi acordate per meci. 

Pontul meu pentru meciul Bulgaria - Ungaria este ”Ungaria 12+ faulturi comise”, la o cota de 1.83, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bulgaria vs Ungaria
Pronostic:
Ungaria 12+ faulturi comise
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro