Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz

UNIBET

Primul meci al zilei de la Turneul Campionilor ii aduce fata in fata pe Novak Djokovic si Hubert Hurkacz. Aveți mai jos pronosticul meu ce sper sa va aduca profit.

Novak Djokovic a pierdut primul meci din ultimele 20 disputate, insa ramane in opinia mea in continuare principalul favorit la trofeu aici. El este un jucător sârb de 36 ani, liderul mondial la acest moment. Sârbul este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 97 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război fiind deja un model social pentru unele comunitati. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 20 partide, toate pe hard, a castigat US Open al 24-lea titlu de mare șlem al carierei, dar si Masters-ul de la Paris. Aici a trecut de Rune, dar a pierdut dramatic contra lui Sinner.

cota2.ro

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 11 ATP. El are o cariera bună si a ajuns anul acesta la 7 titluri ATP câștigate, toate obținute pe suprafețe rapide. Hubert se simte foarte bine pe hard indoor și pe iarbă, acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit, cu un serviciu impresionant. Anul acesta a fost inconstant, insă indiferent de rezultatele partidelor in care a fost implicat, serviciul i-a funcționat întotdeauna. Are in 2023 titlu la Marseille, titlu la Shanghai, finala la Basel, semifinale la Cincinnati unde a ratat minge de meci cu Alcaraz si sferturi la Wimbledon unde a pierdut foarte greu cu Djokovic. Aici vine din postura de înlocuitor al lui Tsitsipas.

Suprafața ii convine de minune lui Hurkacz , cel mai bun jucător la serviciu din circuit. Consider ca el are mult mai multe sanse decât ar fi avut Tsitsipas, iar meciul va fi mai lung decât se așteaptă lumea . La Wimbledon , in 4 seturi, Nole i-a făcut un singur break polonezului care a servit 33 asi. Merg cu încredere pe over.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 22.5 Game-uri
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 9.45
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro