Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

Superbet

A doua zi de preliminarii pentru Euro 2024 promite meciuri tari, miza fiind uriasa pentru unele echipe care au ajuns in fata ultimeior sanse pentru calificare. Noi va propunem o cota 2,16 la Superbet de la doua meciuri cu grad ridicat de adrenalina. Ambele cote pot fi gasite in SuperPariuri.


cota2.ro

ITALiA - MACEDONIA DE NORD (ora 21:45)


* Italienii si au facut un obicei din a-si complica viata, astfel ca au ajuns in fata ultimelor doua meciuri din grupa C intr-o situatie de must win.

"Squadra Azzurra" e pe 3, are 10 puncte din 6 meciuri, golaveraj 11-7, si trebuie sa invinga azi Macedonia (locul 4 cu 7 puncte) pentru a egala Ucraina in clasament - locul 2, 13 puncte din 7 jocuri. In ultimul joc, Ucraina si Italia vor juca meci direct.

* Toate bune si frumoase, doar ca la Roma vine Macedonia, cosmarul italienilor din ultimele preliminarii, care se poate transforma si cosmarul actual, dupa ce i-a incurcat la Skopje (1-1).

* Italienii au castigat ultimele 2 partide jucate acasa (4-0 cu Malta si 2-1 cu Ucraina), iar in ultimul meci din preliminarii au pierdut la Londra (1-3 cu Anglia).

* Oaspetii au pierdut ultimul joc (0-2 cu Ucraina), au castigat in Malta (2-0) si au remizat acasa cu Italia (1-1), in bilantul ultimelor 3 jocuri oficiale.

* Macedonia a primit gol in 4 din ultimele 5 jocuri oficiale.

* Italia a marcat in fiecare din ultimele 8 partide oficiale.

* 18 cornere si 10 suturi cadrate au avut italienii in ultimele doua jocuri din grupa disputate pe teren propriu.

* Selectionerul Spaletti nu ii va putea folosi pe Di Lorenzo, Calabria, Immobile, Locatelli si Bastoni in meciul de azi. In atac vor juca probabil Scamacca, Chiesa si Raspadori.


PARIUL pentru ITALIA - MACEDONIA este Italia va avea Peste 3,5 suturi pe poarta, Italia marcheaza Peste 0,5 goluri, Italia va avea Peste 4,5 cornere - cota 1,60


POLONIA - CEHIA (ora 21:45)


* Gazdele nu au decat varianta victoriei pentru a mai spera la ceva, orice alt rezultat facand lucrurile sa devin mai clare in grupa E. Liderul Albania (13 puncte din 6 jocuri) merge in Moldova (locul 4 - 9 puncte din 6 jocuri). Polonia e pe 3 cu 10 puncte, iar Cehia pe 2 cu 11 puncte din 6 meciuri, are polonezii au dezavantajul de a fi disputat 7 jocuri. Chiar si cu o victorie azi, polonezii trebuie sa astepte un miracol in ultima etapa,cand cehii vor intalni Moldova acasa, iar Albania pe Feroe.

* In cele 7 jocuri din grupa, polonezii au marcat 9 goluri si au primit tot 9, iar cehii au inscris 8 si au primit 5 in 6 partide.

* In ultimele 11 meciuri ale polobezilor s-a marcat macar un gol, la fel si in ultimele 6 jocuri ale cehilor.

* In ultimele 2 jocuri oficiale, cehii au avut 14 cornere si au primit 7 cartonase galbene.

* In ultimele 2 meciuri oficiale, polonezii au avut 11 cornere si 5 cartonase galbene.

* Lewandowski revine la nationala dupa accidentare si va conduce atacul gazdelor, sprijinit de Zielinski de la Napoli. De la cehi vor absenta portarul Pavlenka, fundasul Krejci si atacantul Schick.


PARIUL pentru POLONIA - CEHIA este Peste 0,5 goluri, Peste 5,5 cornere, Peste 2,5 cartonase - cota 1,35


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Italia vs Macedonia de Nord
Pronostic:
Italia va avea Peste 3,5 suturi pe poarta, Italia marcheaza Peste 0,5 goluri, Italia va avea Peste 4,5 cornere
Cota
1.60
Polonia vs Cehia
Pronostic:
Peste 0,5 goluri, Peste 5,5 cornere, Peste 2,5 cartonase
Cota
1.35
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro