Ponturi Pariuri Fotbal Israel vs România

Superbet

Azi, de la 21:45, România poate obține biletele pentru calificarea la Campionatul European din 2024. Pentru asta, ”tricolorii” au nevoie de cel puțin un punct din duelul cu Israel.

De cealaltă parte, confruntarea din Ungaria e decisivă pentru israelieni. Ca să rămână în grafic pentru calificare, Israelul trebuie să câștige duelul cu România.

cota2.ro

După 8 etape din Grupa I, Elveția conduce grupa, cu 16 puncte, urmată de România, tot cu 16 puncte. Israel vine pe locul 3, cu 12 puncte, în timp ce Kosovo e pe 4, cu 10 puncte.

  • Ca să fie sigură de biletele pentru EURO 2024, Israel trebuie să bifeze 6 puncte din dubla cu România și Andorra, iar apoi are nevoie ca naționala noastră să nu câștige cu Elveția, în ultima etapă, la București.

Vestea bună pentru România e că depinde exclusiv de ea. Vestea și mai bună e că meciul cu Israel e extrem de important, dar nu decisiv, asta pentru că naționala lui Edi Iordănescu are, așa cum am spus, și planul B, chiar dacă e mai complicat, acela de a bate Elveția, în ultima rundă.

Israel a jucat deja 2 meciuri în ultima săptămână, înfrângere cu Kosovo, 0-1, și remiză cu Elveția, 1-1. Așadar, la nivel de program, ”tricolorii” au avantajul de a veni mult mai odihniți la duelul de la Felcsut.

Totuși, pentru că Israel a arătat excelent cu Elveția, în special în partea a doua a meciului, dar și pentru că gazdele vor evolua ca o echipă care nu mai are nimic de pierdut, partida de azi are șanse mari să fie cu gazdele în prim-plan.

În tur, pe Arena Națională, s-a terminat 1-1, într-un meci în care România a deschis scorul, prin Alibec, dar a avut noroc că a luat un punct, Israelul fiind echipa care a controlat ostilitățile.

  • 5 șuturi pe poartă a avut Israel la București;
  • 4 cornere a avut Israel pe Arena Națională;
  • 1 gol a marcat Israelul, în tur, împotriva României.

Un astfel de scenariu, la fel ca în prima manșă, nu doar că ar duce România la EURO 2024, dar ne-ar aduce și nouă un pariu câștigător. Ar fi, practic, un win-win pe care și-l doresc toți microbiștii care pun pe bilet un pariu mai degrabă împotriva echipei favorite :)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Israel vs România
Pronostic:
Israel va avea: peste 0,5 goluri & peste 3,5 șuturi pe poartă & peste 3,5 cornere
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 15.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro