Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

BETANO

Prima semifinala de la turneul Campionilor ii pune fata in fata pe Jannik Sinner, favoritul gazdelor si fostul lider mondial Daniil Medvedev. Aveți mai jos pronosticul meu special. 

Jannik Sinner a confirmat asteptarile si forma buna si ajuns cu victorii pe linie in semifinalele turneului Campionilor. La doar 21 ani, aflat pe locul 4 ATP, el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu Alcaraz, Medvedev ori Djokovic. A preferat să se odihneasca înainte de ATP Finals si s-a retras in turul secund la Paris. I-a bătut aici pe Tsitsipas, Djokovic si Rune.

cota2.ro

Daniil Medvedev este un jucător rus de 27 ani, momentan pe locul 3 ATP. El este intr-o puternica revenire de forma anul acesta in care a jucat 10 finale, perioadă în care a câștigat 5 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha, Miami si Roma, a jucat finala la Indian Wells, US Open, Viena si Beijing, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 18 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile fiind foarte greu de depășit. Hardul este suprafața lui favorită iar aici a fost dominant cu Rublev si Zverev, in timp ce meciul cu Alcaraz a iscat destul de multe controverse, înfrângerea permițându-i să îl evite pe Djokovic in semifinale.

Sinner este un jucător de top, poate cel mai in forma din circuit, insa fizic el are încă destul de multe carente. Atunci când este obosit primește mulți asi. A primit 20 asi de la Djokovic si 15 de la Rune, jucatori inferiori la serviciu lui Daniil. Aici aștept un nou meci lung intre cei doi, cu putine break-uri , astfel ca linia de 8.5 asi pare ușor de depășit de Medvedev.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Medvedev - peste 8.5 asi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro