Ponturi Pariuri Fotbal Israel vs Romania

BETANO

ISRAEL - ROMANIA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Pacho Arena” din Felcsut, Israel primeste vizita Romaniei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 9 a Grupei I, din preliminariile EURO 2024.

”Tricolorii” pot ajunge din nou la un turneu final dupa o pauza de 8 ani, insa pentru a bifa aceasta performanta, au nevoie de cel putin un punct in partida de diseara, contra Israelului. Formatia lui Alon Hazan a disputat in ultimele zile, restantele cu Elvetia, respectiv Kosovo, iar jocul acestora, cel putin din ultimul meci, le da mari sperante ca pot obtine toate cele trei puncte in aceasta seara. La Bucuresti, cele doua nationale si-au impartit punctele in urma rezultatului de 1-1 inregistrat la finalul jocului. Prima repriza a acelui joc a fost una echilibrata, incheiata in avantaj de elevii lui Iordanescu, in urma reusitei semnate de Alibec din minutul 27. Partea secunda a inceput destul de prost, avand in vedere ca Gloukh a izbutit egalarea dupa doar 8 minute, iar pana la final Romania a suferit destul de mult, tinand cont ca Israel si-a creat de trei ori mai multe ocazii de gol. 

cota2.ro

Antrenorul echipei gazda nu se poate baza in acest joc pe vedeta Manor Solomon, mijlocasul celor de la Tottenham, insa nici pe Leil Abada, atacantul campioanei Scotiei, Celtic. Eran Zahavi, atacantul celor de la Maccabi Tel Aviv si cel mai bun marcator al nationalei Israelului din istorie (33 reusite) a revenit la lot dupa conflictul cu Benayoun de acum un an de zile, cand acesta a cerut sa doarma singur in camera, fiind refuzat ulterior de fostul jucator al lui Liverpool. Totusi, in cazul in care Israelul nu se califica, atacantul de 36 de ani a declarat ca se va retrage de la echipa nationala, argumentand faptul ca are o varsta inaintata si a venit vremea sa faca si acest pas. De partea cealalta, Iordanescu nu se poate baza pe serviciile lui Birligea, atacantul CFR-ului parasind lotul din pricina unei leziuni musculare, insa nici pe cele ale lui Dennis Man, acesta accidentandu-se la antrenamentele echipei de club.

  • Ultimele doua meciuri dintre Israel si Romania s-au incheiat la egalitate (1-1 si 2-2);
  • Israel a incasat cel putin doua cartonase galbene in 7 din cele 8 meciuri disputate in aceste preliminarii;
  • Romania a cadrat cel putin trei suturi in fiecare meci din aceste preliminarii;
  • Romania este neinvinsa in aceasta campanie de calificare (4 victorii si 4 egaluri);
  • Nicusor Bancu este jucatorul cu a doua cea mai mare medie de tackling-uri per meci, din preliminarii (3.5);
  • Nicusor Stanciu este singurul jucator din aceste preliminarii cu cel putin doua goluri reusite din lovitura libera;
  • Miguel Vitor este jucatorul cu a treia cea mai mare medie de interceptii per meci, din preliminarii (2.6);
  • In cele trei deplasari ca titular in aceste preliminarii, Horatiu Moldovan a reusit, in total, numai putin de 10 parade.

ISRAEL (4-3-3): Glazer - Dasa, Vitor, Goldberg, Revivo - Peretz, Navi, Abu Fani - Khalaili, Zahavi, Gloukh

ROMANIA (4-2-3-1): Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Marin, Stanciu - Moruțan, Hagi, Coman - Alibec

Pariul meu se indreapta catre Oscar Gloukh, mijlocasul ofensiv de doar 19 ani al celor de la RB Salzburg, echipa care in ultimii 10 ani a lansat o multime de jucatori de top precum Mane, Haaland, Szoboszlai, Keita, Sabitzer, Daka, Upamecano sau Hwang Hee Chan. Tanarul jucator israelian evolueaza pe postul de mijlocas stanga la echipa de club, insa urca destul de mult pe faza de atac si face cuplu cu Simic si Konate, iar acel 4-4-2 pe faza defensiva si transforma in 4-3-3 pe faza ofensiva. La nationala, Gloukh evolueaza pe aceeasi pozitie, insa avand in vedere lipsa lui Solomon, selectionerul Alon Hazan il foloseste in ofensiva, fie intr-o linie cu doi atacanti, asa cum am vazut in meciul din Kosovo, fie intr-o linie de trei precum in jocurile cu Belarus, respectiv Elvetia. 

Oscar Gloukh evolueaza bine si in spatele varfului, intra in combinatii, are un dribling bun, un control bun al mingii, este agil, are viziune si cauta destul de des poarta, avand un sut decent si o acuratete onorabila pentru un jucator de doar 19 ani. Conform site-urilor de specialitate, ”Attacking Work Rate-ul” este extrem de ridicat, acesta fiind un jucator extrem de dezechilibru pentru adversari si totodata polivalent, evoluand la fel de bine pe orice pozitie de la mijloc in sus, atat pe stanga, cat si pe dreapta. In ultimele trei meciuri ca titular pentru nationala din Tara Sfanta, Oscar Gloukh si-a creat numai putin de 9 ocazii de gol si a cadrat 5 suturi.

Pontul meu pentru meciul Israel - Romania este ”Oscar Gloukh 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 2.50, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Israel vs Romania
Pronostic:
Oscar Gloukh 1+ suturi pe poarta
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 15.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro