Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Italia

Superbet

UCRAINA - ITALIA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”BayArena” din Leverkusen, Ucraina primeste vizita Italiei intr-un meci din cadrul ultimei runde a Grupei C, din preliminariile EURO 2024.

Duelul dintre Ucraina si Italia este decisiv in ecuatia calificarii la turneul final, ambele nationale avand in acest moment 13 puncte in grupa, dupa 7 runde. Anglia conduce aceasta grupa si este deja calificata la Campionatul European din Germania, in timp ce Italia si Ucraina se vor duela pentru pozitia secunda, ocupata in acest moment de ”Squadra Azzurra”, datorita victoriei din tur, scor 2-1. Italia a jucat acum trei zile in compania Macedoniei de Nord, nationala pe care au invins-o clar cu scorul de 5-2, in timp ce Ucraina a disputat un meci amical cu cei de la Lechia, castigat de acestia cu scorul de 2-0. Ambele formatii au jucatori de top in compartimentele ofensive, iar meciul se anunta unul cu ceva reusite, avand in vedere ca in istoria meciurilor directe am avut doar un singur 0-0. 

cota2.ro

  • Italia este neinvinsa in toate meciurile contra Ucrainei (7 victorii si 2 remize);
  • Ucraina a comis aproximativ 94 de faulturi in aceasta campanie de calificare;
  • Ucraina a incasat cel putin doua cartonase galbene in ultimele 5 meciuri din aceste preliminarii;
  • Italia a marcat cel putin un gol in fiecare meci din aceste preliminarii;
  • Mykhaylo Mudryk a comis cel putin un fault in 6 dintre cele 7 meciuri din aceste preliminarii;
  • Heorhii Sudakov a comis cel putin un fault in 6 dintre cele 7 meciuri din aceste preliminarii;
  • In ultimele 5 meciuri din aceste preliminarii, Nicolo Barella si-a creat aproximativ 7 ocazii de gol.

Avand in vedere ca e un meci decisiv pentru calificarea la turneul final, ma astept la multe tackling-uri si la foarte multe faulturi dictate de Jesus Gil Manzano, centralul acestui joc. Spaniolul a condus 13 meciuri in acest sezon, a acordat aproximativ 56 de cartonase galbene si a dictat putin peste 340 de faulturi. Mai mult decat atat, in aceste jocuri a scos o singura data cartonasul rosu si a acordat 3 lovituri de la 11 metri.

Pontul meu pentru meciul Ucraina - Italia este ”Ucraina 13+ faulturi comise”, la o cota de 1.80, disponibila pe Superbet.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ucraina vs Italia
Pronostic:
Ucraina 13+ faulturi comise
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro