Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Elvetia

BETANO

ROMANIA - ELVETIA 

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Arena Nationala” din Bucuresti, Romania primeste vizita Elvetiei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 10 a Grupei I, din preliminariile EURO 2024.

Atat Romania, cat si Elvetia au obtinut biletele pentru turneul final, insa miza cea mare este ocuparea primului loc in grupa de calificare, loc care plaseaza echipa in urna a doua, la tragerea la sorti. Meciul tur a fost unul controlat in mare parte de elvetieni, care au si intrat la pauza cu un avantaj de doua goluri dupa reusitele semnate de Amdouni in minutele 28, respectiv 41. Partea a doua a inceput in aceeasi maniera, iar Elvetia a controlat in mare parte jocul, asta pana in minutele de final cand Romania a ”lovit” de doua ori pe contraatac prin Mihaila (min. 89 / min. 90+2), dupa doua pase exceptionale ale lui Morutan. ”Tricolorii” au nevoie de cel putin un egal in aceasta seara pentru a-si asigura prima pozitie, iar la cum se anunta atmosfera in tribune, avand in vedere ca sold-out-ul a fost deja anuntat, cred ca sunt sanse ca elevii lui Iordanescu sa bifeze si acest obiectiv. Vorbim insa de Elvetia, echipa care la precedentul Campionat European a rapus Franta, campioana mondiala de atunci, chiar pe acest stadion, dupa un meci dramatic, decis la loviturile de departajare. Chiar daca sunt neinvinsi in aceste preliminarii, elvetienii trec printr-o forma destul de slaba, cu 5 rezultate de egalitate in ultimele 6 runde.

cota2.ro

  • Elvetia este echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol ratate, in aceste preliminarii (25);
  • Elvetia este cea mai ghinionista echipa din aceste preliminarii, avand in vedere ca in cele 9 runde au lovit de 7 ori bara;
  • Elvetia este echipa cu al doilea cel mai bun procentaj al posesiei per meci, din aceasta campanie de calificare (72.7%);
  • Nicolae Stanciu este singurul jucator din aceste preliminarii cu minim doua goluri marcate din lovitura libera;
  • Zeki Amdouni este jucatorul cu cele mai multe ocazii mari de gol ratate, in aceste preliminarii (8);
  • Nico Elvedi este jucatorul cu cel mai mare procentaj de acuratete a paselor per meci, din aceste preliminarii (94%);
  • Xherdan Shaqiri este jucatorul cu cele mai multe ”pase cheie” per meci, din aceste preliminarii (4);
  • Elvetia a marcat cel putin un gol in fiecare meci din aceasta campanie de calificare;
  • In cele 4 meciuri de pe teren propriu din aceste preliminarii, Romania si-a creat numai putin de 66 ocazii de gol;
  • Romania a primit cel putin un cartonas galben in 8 din cele 9 meciuri disputate in aceste preliminarii;
  • In toate meciurile din aceste preliminarii, Elvetia si-a creat cel putin 13 ocazii de gol.

Romania (4-2-3-1): Moldovan - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - Olaru, Marin - Moruțan, Stanciu, Coman - Alibec

Elvetia (4-3-3): Sommer - Comert, Akanji, Elvedi, Garcia - Zakaria, Xhaka, Freuler - Shaqiri, Okafor, Vargas

Stanciu e o piesa de baza in angrenajul ofensivei lui Edi Iordanescu, iar cifrele sale din aceste preliminarii sunt excelente. Mai mult decat atat, jucatorul celor de la Damac este si principalul executant de lovituri libere si penalty-uri, din tabara ”tricolorilor”. In cele 4 meciuri disputate de Romania pe propriul teren, in aceasta campanie de calificare, Nicolae Stanciu si-a creat, in total, 16 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 7 suturi, dintre care 3 au si intrat in plasa. Meciul de pe ”Arena Nationala” va fi condus de Davide Massa, un central italian extrem de exigent, cu aproximativ 55 de cartonase galbene acordate in cele 11 meciuri arbitrate in acest sezon. Tinand cont ca e un meci decisiv pentru prima pozitie, dar si de faptul ca in tur ambele echipe au incasat cate trei cartonase, ma astept ca cel putin un jucator din fiecare echipa sa fie avertizat.

Pontul meu pentru meciul Romania - Elvetia este ”Nicolae Stanciu 1+ suturi pe poarta & Ambele echipe sa primeasca 1+ cartonase”, la o cota de 2.00, disponibila pe Betano, cu ajutorul functiei Bet Builder.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Elvetia
Pronostic:
Nicolae Stanciu 1+ suturi pe poarta & Ambele echipe sa primeasca 1+ cartonase
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro