Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Andrea Pellegrino

BETFAIR EXCHANGE

Vin cu un pont de la Valencia Challenger acolo unde in turul secund avem meciul dintre Roberto Bautista Agut si Andrea Pellegrino. Aveți mai jos Avancronica si optiunea de pariere. 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În ultimii ani doi ani are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, semifinale la Halle și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. In 2023 a jucat destul de puțin confruntându-se cu ceva privințe fizice insa chiar si așa are finala la Adelaide 2, semifinale la Halle si victorii cu Medvedev, Nakashima, Kokkinakis ori Rublev . In primul tur a trecut ușor de Vavassori.

cota2.ro

Andrea Pellegrino este un italian de 26 ani aflat pe locul 151 ATP. El este în cea mai bună perioadă din cariera sa, iar după câștigarea titlurilor de la Vicenza si Bad Waltersdorf din ultimii 2 ani a intrat în premieră intre primii 150 jucători ai lumii. Deși nu mai este tânăr, Pellegrino nu a făcut încă pasul catre tenisul mare cu adevărat, evoluând in exclusivitate in turnee de nivel inferior, ITF si Challenger. In primul tur a trecut de Gakhov, meci in care a pierdut doar 4 Game-uri.

Bautista Agut este unul dintre cei mai constanți jucatori din tenisul masculin fiind de 11 ani intre primii 100 jucatori ai lumii. Cred ca acest turneu este perfect pentru veteranul spaniol, sa încheie in forta un an greu, in fata propriilor suporteri, contra unor adversari destul de slabi. In primul tur Roberto a jucat foarte bine si a castigat numai puțin de 84% din punctele pe primul serviciu, oferind o singura sansa de break in fata unui adversar teoretic mai bun decât Pellegrino. Toate argumentele duc catre o victorie scurta a ibericului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Roberto Bautista Agut vs Andrea Pellegrino
Pronostic:
Victorie Bautista Agut 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 5.60
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro