Ponturi Pariuri Fotbal Zamora vs Villarreal

Superbet

S-au terminat preliminariile pentru EURO 2024, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure, mai ales că finish-ul a venit cu România calificată la turneul final din Germania.

Acum, ușor, vom reintra în ritmul normal, iar pregătirile pentru zona de weekend se vor face cu un meci perfect din Cupa Spaniei.

cota2.ro

Villarreal merge pe terenul celor de la Zamora, într-o bătălie care are ca premiu calificarea în 16-imile Cupei. Evident, ”submarinul galben” e favorit pentru a trece în runda următoare, dar Cupa Regelui are parte de surprizele sale în astfel de tururi incipiente.

Echipele din La Liga au intrat în competiție în turul trecut, iar Villarreal a rezolvat cu o ”manita” debutul cu Chiclana, scor 5-0. De cealaltă parte, Zamora a depășit-o la penalty-uri pe Racing Santander.

  • De specificat că Zamora este o echipă din liga a 3-a spaniolă, care are ca obiectiv, în acest sezon, promovarea în liga a 2-a;
  • În prezent, în campionat, Zamora ocupă locul 2, cu 26 de puncte, la un punct în spatele liderului Ourense.

În general, astfel de meciuri dezechilibrate reprezintă modalitatea excelentă prin care clubul outsider își scoate pe piață numele, localitatea și, dacă e cazul, chiar și jucătorii ceva mai talentanți. Echipele din ligile inferioare caută de fiecare dată să prindă un nume important din La Liga la tragerile la sorți.

În acest sezon, Villarreal are un început la adâncimi mari și periculoase! ”Submarinul” e scufundat până pe poziția a 14-a, după 13 runde, cu doar 12 puncte strânse. ”Galbenii” vin după 3 înfrângeri în ultimele 5 etape, iar de curând au cedat în deplasarea cu Atletico Madrid, scor 1-3.

Lucrurile merg ceva mai bine în Europa League, acolo unde Villarreal are 2 victorii în 3 etape și ocupă locul 2, în spatele liderului Rennes.

  • Zamora și Villarreal s-au întâlnit în Cupa Spaniei și în 2021, iar Villarreal și-a respectat blazonul și s-a impus fără emoții, scor 4-1;
  • Dacă s-ar repeta același scenariu și acum, pariul nostru ar ieși fără emoții.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zamora vs Villarreal
Pronostic:
2 pauză / 2 final
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro