Ponturi Pariuri Fotbal Fredericia vs B 93 Copenhaga

Superbet

Până vineri, când încep să se dezmorțească în mod oficial campionatele tari, nu ne rămâne decât să ne alinăm biletele cu meciuri din planuri mai îndepărtate.

De exemplu, pentru azi mergem în liga a 2-a din Danemarca, acolo unde suntem cu ochii pe întâlnirea dintre Fredericia și B.93 Copenhaga.

cota2.ro

Va fi meciul care va deschide etapa cu numărul 17 și va pune față în față echipa de pe locul 3 cu echipa de pe poziția a 10-a.

  • După 16 runde, Fredericia e a 3-a, cu 29 de puncte strânse, în timp ce B.93 se află pe 10, cu doar 14 puncte adunate până în prezent.

Dacă Fredericia are în plan să atace, din nou, promovarea în prima ligă, B.93 Copenhaga pare să aibă un sezon complicat, în care va trage din greu să nu mai coboare un eșalon.

  • 28 de goluri a marcat Fredericia în actuala stagiune, o medie care se apropie de două goluri înscrise per meci;
  • Cu dificultăți evidente de exprimare, B.93 a punctat de doar 14 ori, în timp ce la nivel de goluri încasate bifează 33;
  • Fredericia nu e doar o bună marcatoare, dar e o și bună încasatoare! Cu 18 goluri primite în 16 meciuri, gazdele din acest joc au medie de peste 1 gol primit pe meci.

La nivel de dueluri directe am avut mai mereu întâlniri spectaculoase! În primul meci direct din acest sezon, Fredericia a câștigat cu 5-0 deplasarea de la Copenhaga. A fost primul meci după o pauză de 18 ani, perioadă în care cele două echipe nu au evoluat în aceeași ligă și nici nu s-au întâlnit în meciuri de cupă.

La fel ca și în tur, Fredericia pornește cu prima șansă, dar duelul de azi are potențial important în zona golurilor:

  • B.93 este o echipă mai bună pe teren străin decât acasă! În 8 ieșiri, trupa din Copenhaga a strâns 10 puncte (3 victorii - 1 egal - 4 înfrângeri) și a marcat 10 goluri, primind tot atâtea;
  • Fredericia are 11 goluri marcate în fața propriilor fani, iar în cele 7 meciuri jucate acasă a primit 7 goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fredericia vs B 93 Copenhaga
Pronostic:
GG și Peste 2,5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro