Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Mozzart

FC Fredericia și B.93 Copenhaga se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 17 a ligii secunde din Danemarca. Fredericia, în actuala formă de organizare, există din anul 1991. De 17 ani, clubul evoluează în liga secundă și nu puține au fost dățile în care a fost aproape de promovare. Tot mai mulți sponsori s-au alăturat proiectului, stadionului a fost modernizat, 6.000 de locuri în acest moment, iar academia s-a dezvoltat armonios. Formația pregătită de Michael Hansen ocupă după 16 meciuri locul 3 în liga secundă, cu 29 de puncte, fiind aproape sigură de prezența în play-off. Nu își permite însă mulți pași greșiți dacă vrea să recupereze din diferența față de Sonderjyske și Aalborg. 

B.93 Copenhaga este un club de cu totul alt nivel, cu 6 titluri în Danemarca și 35 de sezoane petrecute pe prima scenă. Situația actuală nu este deloc una strălucită. Nou-promovată din liga a 3-a și cu un lot modest, cotat la doar 1.45 milioane de euro, formația din Capitală a strâns doar 14 puncte în primele 16 runde, ocupă antepentultima poziție, cu cel mai slab golaveraj din campionat.

cota2.ro

• Fredericia a marcat 28 de goluri în acest sezon, B93 Copenhaga doar 14. Oaspeții au cel mai slab atac din competiție

• Fredericia a zdrobit-o pe B93. Copenhaga în meciul din turul campionatului, scor 5-0

• dominarea a fost totală în partida din turul campionatului: 21-12 ocazii de gol, 8-3 șuturi pe poartă și o posesie de 61%

• 4.05 milioane de euro valorează lotul lui Fredericia, potrivit Transfermarkt. Cel al lui B.93 Copenhaga e cotat la 1.45 milioane.

Pe MozzartBet, cota pentru victoria celor de la Fredericia este @1.48. 

-----------------------------

Municipal Grecia și Deportivo Saprissa sunt adversare în runda cu numărul 21 din Apertura, prima ligă de fotbal din Costa Rica. Municipal Grecia este un club înființat în urmă cu 25 de ani și care a ajuns pe prima scenă, pentru prima dată, în 2017. Lotul conține doar 3 stranieri, mexicanii Rodrigo Javier, Facundo Macarof și mexicanul Mario de Luna. În acest sezon, situația este dramatică. Municipal Grecia a strâns doar 12 puncte în primele 20 de etape și ocupă ultima poziție. 

Deportivo Saprissa este cea mai titrată formație din Costa Rica, cu 38 de titluri de campioană și reprezentări cu brio în competițiile continentale, 3 trofee în CONCACAF Champions League. Lotul campioanei en-titre conține 10 fotbaliști de națională, iar în acest moment este liderul detașat din Apertura. Deportivo a acumulat 49 de puncte și este deja sigură de prezența în play-off. Obiectivul finalului de sezon regular este asigurarea primei poziții.

• Deportivo Saprissa are cel mai bun atac din Costa Rica, 49 de goluri înscrise. Municipal Grecia e la polul opus, cea mai slabă ofensivă, 16 goluri marcate

• Deportivo Saprissa are și cea mai bună apărare din campionat, 17 goluri încasate

• Deportivo Saprissa dă 2 dintre primii 3 golgeteri ai campionatului. Javon East a marcat 11 goluri, iar Ariel Rodriguez a punctat de 10 ori

• Deportivo Saprissa a zdrobit-o pe Municipal Grecia în ultimul meci direct, victorie 7-0

• Deportivo Saprissa a câștigat ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui Municipal Grecia. De fiecare dată în această serie a marcat cel puțin 3 goluri.

Pe MozzartBet, cota pentru victoria lui Deportiva Saprissa este @1.35. 

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Fredericia vs B93 Copenhaga
Pronostic:
1
Cota
1.48
Municipal Grecia vs Deportivo Saprissa
Pronostic:
2
Cota
1.35
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro