Ponturi Pariuri Tenis Alejandro Tabilo vs Bernard Tomic

BETFAIR EXCHANGE

Continuam seria câștigătoare cu un meci de la Brasilia Challenger, acolo unde am ajuns în faza sferturilor de finală. Aveți mai jos avancronica și pronosticul meciului Tabilo vs Tomic.

Alejandro Tabilo este un sportiv chilian de 26 ani intrat de curând în lumea "bună" a tenisului. El a intrat în premieră în 2022 in top 100 ATP grație rezultatelor din începutul anului trecut când a ajuns în semifinale la Santiago de Chile și în finală la Cordoba. Alejandro joacă mai mult în turnee mici, de nivel Challenger, acolo unde are în general rezultate bune, având și 7 titluri în cariera. Marea problemă a lui o reprezintă însă inconstanța, având fluctuații mari chiar și în timpul partidelor. Tabilo este un zgurist, care joacă destul de rar pe hard, însă a progresat mult si pe aceasta suprafață. Anul acesta are 3 trofee Challenger câștigate și victorii pe hard cu jucători buni precum Shevchenko, Creste ori Thompson.

cota2.ro

Bernard Tomic este un sportiv australian de 31 ani, momentan pe locul 295 ATP. El se afla la finalul unei cariere bune în care a ajuns pana pe locul 16 ATP, insa din 2018 a jucat din ce in ce mai puțin și a coborât vertiginos în ierarhie. De 5 ani el joacă în exclusivitate în circuitul Challenger si ITF, la nivel inferior, acolo unde adversarii sunt extrem de slabi. Anul acesta are luna trecuta un titlu de nivel ITF, la un turneu de antrenament, însă în general rezultatele sale au fost modeste. Aici a trecut de Crawford și Vacherot.

L-am văzut pe Tomic în meciul cu modestul Vacherot, un meci în care a scăpat ca prin minune de înfrângere, câștigând dramatic în tie-break-ul setului decisiv. Australianul a părut epuizat fizic și a părut ca are probleme lovind mingea extrem de ușor, mulțumindu-se sa joace pe greșeală adversarului. Tabilo este un jucstor bun, este pe o panta ascendenta și nu vad sa aibă probleme.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Alejandro Tabilo vs Bernard Tomic
Pronostic:
Victorie Tabilo 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro