Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs Botoșani

Superbet

Petrolul și FC Botoșani se întâlnesc în meciul care închide ziua de vineri în SuperLigă. Partida de la Ploiești începe la 20:30 și contează pentru runda cu numărul 17.

În acest moment, Petrolul se află pe loc de playoff, locul 6, cu 22 de puncte, și e obligată să câștige pentru a-și păstra șansele în lupta pentru primele șase poziții.

cota2.ro

De cealaltă parte, FC Botoșani e ultima în clasament și pare că are nevoie de mai multe minuni pentru a evita retrogradarea în acest sezon.

După 16 etape, Botoșani e singura echipă care n-a reușit să câștige! 8 remize și 8 înfrângeri pentru o grupare obișnuită mai mult cu zona de playoff sau cu pretenții de cupe europene decât de emoțiile retrogradării.

  • Ambele formații vin după remize consecutive! ”Lupii” petroliști au 3 egaluri la rând în campionat, ultimele după două scoruri triste de 0-0;
  • Botoșani a oprit seria înfrângerilor, dar nu poate debloca victoria! Moldovanii, rămași fără Alexa, vin la Ploiești după 2 remize: 1-1 cu Farul și 3-3 cu Voluntari.

În tur, la Botoșani, s-a terminat 1-1, cu Petrolul care a ratat șansa victoriei în al 12-lea minut de prelungiri, când Grozav a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ultima partidă directă disputată la Ploiești s-a terminat cu victoria Petrolului, la limită, 1-0.

Dacă ne uităm la rezultatele obținute de Petrolul în ultimele 2 meciuri, atunci înțelegem cotele mari din zona de goluri, dar ploieștenii n-au fost implicați doar în meciuri anoste, fără goluri:

  • 2-2, acasă, cu FCSB;
  • victorie cu 3-1 în deplasarea cu Universitatea Craiova;
  • succes cu 2-0 în fața Chindiei, în Cupa României.

Problema golurilor poate fi salvată de prezența Botoșaniului pe teren. Oaspeții de azi au o apărare de-a dreptul comică și primesc gol aproape meci de meci.

33 de goluri a încasat FC Botoșani în 16 partide, asta însemnând o medie de peste 2 goluri primite per partidă. Chiar dacă au o situație foarte dificilă, botoșănenii reușesc să se strecoare și pe lista de marcatori, cu 17 reușite până în prezent.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Botoșani
Pronostic:
Victorie Petrolul și Peste 1,5 goluri în meci
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: 14.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro