Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.57

BETANO

Pentru că afară deja a venit vremea mohorâtă, n-avem ce să facem și trebuie să ne ”sacrificăm” cu ceva ”verde” pe biletele noastre de sâmbătă :)

Pentru prima zi de weekend am ales două partide, iar dacă la una dintre ele mergem pe un 1 solist care pare să se vadă și din avion, la cea de-a doua revenim în zona selecțiilor speciale, acolo de unde prindem și cota cea mai mare.

cota2.ro

CFR CLUJ - UTA (20:30) - Pornim la drum cu biletul din SuperLigă, acolo unde CFR Cluj are o nouă șansă de a o egala la puncte pe FCSB, asta pentru că roș-albaștrii joacă abia duminică, derby-ul cu Dinamo.

În Gruia vine o echipă oscilantă a lui Mircea Rednic, UTA terminând abrupt seria rezultatelor bune cu înfrângerea dură contra Oțelului, 2-4.

În acest moment, CFR e pe locul 2, cu 31 de puncte, iar vocile din anturajul echipei spun că dacă va face un pas greșit în meciul din această seară Andrea Mandorlini ar putea fi dat afară.

De cealaltă parte, UTA e pe 12, cu 18 puncte, iar visul către prezența în playoff pare că a durat doar o etapă. Acum, ”Bătrâna Doamnă” e revenită mai mult în lupta pentru evitarea retrogradării.

  • În partida tur, chiar dacă a fost condusă, CFR Cluj s-a impus cu 3-1 la Arad, într-o partidă în care clujenii au ratat și o lovitură de pedeapsă.

AC MILAN - FIORENTINA (21:45) - Biletul îl închidem în Italia, la Milano, acolo unde se joacă, pe San Siro, duelul dintre AC Milan și Fiorentina.

Milan n-a mai câștigat de 4 etape în campionat și și-a pulverizat, se pare, șansele la titlu. În prezent, trupa lui Pioli e pe locul 3, la 8 puncte distanță de liderul Inter și la 6 lungimi în spatele lui Juventus.

În vizită sosește Fiorentina, echipă care arată bine în acest sezon și care speră să prindă loc de UCL chiar, nu doar de cupă europeană. Trupa ”Viola” e pe locul 6, cu 20 de puncte.

Meciurile dintre Milan și Fiorentina pot fi abordate, lejer, și de pasionații pariurilor pe goluri, asta pentru că întâlnirile directe din ultimii ani au avut aproape negreșit multe reușite. În ultimii doi ani, doar 1 dintre ultimele 5 meciuri directe a fost de ”sub 2,5 goluri”. În rest, cele 4 au venit cu minimum 3+, dar și cu goluri în ambele porți.

Dar pe biletul nostru alegem să mergem în zona pariurilor speciale și vom fi cu ochii pe AC Milan în ceea ce privește faulturile.

  • În acest sezon, trupa lui Stefano Pioli are o medie de 11,8 faulturi făcute per meci, iar ”diavolii” se activează și mai tare în meciurile din campionat cu adversari importanți;
  • 17 faulturi a făcut Milan la ultimul duel direct cu Fiorentina;
  • 13 faulturi a făcut Milan la ultimul meci direct de acasă cu Fiorentina.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AC Milan vs Fiorentina
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi AC Milan
Cota
1.75
CFR Cluj vs UTA
Pronostic:
1
Cota
1.47
Cota finala: 2.57
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro