Ponturi Pariuri Tenis Jannik Sinner vs Novak Djokovic

Superbet

Meci extrem de tare în semifinalele Davis Cup, acolo unde cei mai buni jucători din Serbia, respectiv Italia se întâlnesc în al doilea meci al zilei. Vedeți pronosticul meu special.

Jannik Sinner a confirmat asteptarile si forma buna din ultima perioada si a ajuns in finala turneului Campionilor, cea mai mare performanta a carierei de pana acum. La doar 21 ani, aflat pe locul 4 ATP, el este deja unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu.Jannik este extrem de matur pentru vârsta sa, a căpătat deja experiență după cele 10 titluri ATP câștigate, iar intr-o zi bună poate învinge fără probleme orice adversar. Anul acesta a jucat numai puțin de 7 finale, are titluri la Montpellier, Toronto, Beijing si Viena si victorii cu primii 3 clasati in circuitul ATP. Aici este racheta numărul 1 a Italiei, iar în primul meci l-a învins fără probleme pe Griekspoor.

cota2.ro

Novak Djokovic termina un nou an in postura de lider mondial si face încă un pas spre titulatura de cel mai bun jucător de tenis din istorie. El este un jucător sârb de 36 ani, liderul mondial la acest moment, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 98 de trofee si jucătorul cu cele mai multe săptămâni pe primul loc în circuitul ATP din istoria tenisului. Nole vine după o perioada complicată in ultimii ani, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război fiind deja un model social pentru unele comunitati. A început 2023 perfect cu titlu la Adelaide, iar apoi a fost dominant la Australian Open câștigând titlul fără probleme primul grand slem al anului. In sezonul de zgură a dezamăgit, fiind eliminat în turul secund la Monte Carlo și Banja Luka și în sferturi la Roma, insă la Roland Garros a demonstrat încă odată că rămâne jucătorul nr.1 din tenisul masculin, câstigând trofeul după o victorie categorică împotriva lui Alcaraz, care pornea cu prima șansă. La Wimbledon ibericul si-a luat revanșa, insa chiar si așa Nole a avut un traseu impresionant ajungând intr-o noua finală. De atunci a jucat 21 partide, toate pe hard, a castigat US Open al 24-lea titlu de mare șlem al carierei, Masters-ul de la Paris , dar și al 7-lea Turneu al Campionilor din istorie după o finala cu Sinner.

Știu, a fost o singura dubla la Torino, însă acolo Djokovic a prins o zi senzațională la serviciu, iar Sinner a fost copleșit de emoții. Acum, intr-un meci în care reprezinți tara presiunea este alta și eu vad un meci mai echilibrat, poate chiar 3 seturi. Linia pentru duble este pusa prea jos în condițiile unui meci intens și poate fi depășită fără probleme.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Jannik Sinner vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 2.5 duble greseli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro