Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo vs FCSB

Superbet

Azi, de la 20:30, se va consuma un nou episod din Derby de România! Dinamo și FCSB închid ziua de duminică, într-o partidă care contează pentru runda cu numărul 17 din SuperLigă.

Înaintea duelului direct, situația pe care cele două mari rivale o traversează este total diferită! FCSB e lider și chiar are șansa să se distanțeze de CFR Cluj, în timp ce Dinamo e pe loc retrogradabil.

cota2.ro

  • După 16 meciuri, FCSB e prima, cu 34 de puncte, și poate profita de un nou pas greșit făcut de CFR Cluj, care a remizat cu UTA și care are 32 de puncte după 17 meciuri;
  • Dinamo n-a mai câștigat de 10 etape, scaunul lui Burcă se clatină tot mai tare, iar echipa a strâns doar 10 puncte în 16 meciuri și se află pe locul 15, penultimul, direct retrogradabil.

În meciul tur, disputat pe stadionul ”Arcul de Triumf”, FCSB s-a impus cu 2-1, într-o partidă în care roș-albaștrii au arătat că pot marca la aproape fiecare acțiune în care își propun acest lucru. Totuși, diferența de valoare de pe gazon nu s-a simțit chiar și la scor, dinamoviștii marcând pe final și sperând chiar și la o remiză.

Entuziasmul echipei nou-promovate nu doar că s-a mai diminuat, dar rezultatele și meciurile proaste au afectat moralul ”câinilor” și mai tare. Un nou eșec azi, în fața rivalei din Capitală, ar putea să deregleze și mai tare apele pentru dinamoviști.

  • 30 de goluri a înscris FCSB în 16 meciuri, o medie de aproape 2 goluri înscrise pe meci;
  • În toată această perioadă, FCSB a primit 16 goluri, medie de 1 gol pe etapă;
  • Dinamo are una dintre cele mai slabe apărări din SuperLigă, cu 27 de goluri primite, dar și cel mai slab atac din campionat, doar 9 goluri înscrise. Botoșani, ultima clasată, are 18 goluri marcate.

Pentru că în SuperPariul ales de noi pentru meciul de azi avem și obligativitatea de a prinde măcar 8 cornere, trebuie să menționăm că scenariul din tur ne-ar aduce un nou bilet câștigător.

  • 10 cornere au fost în meciul tur, când FCSB a învins-o pe Dinamo, 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo vs FCSB
Pronostic:
Peste 2,5 goluri și Peste 7,5 cornere
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro