Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

FC Kaiserslautern și Holstein Kiel se înfruntă astăzi, de la ora 14:30, în runda cu numărul 14 din liga secundă a Germaniei. Kaiserslautern, de 4 ori campioană a Germaniei, ultima dată în 1998, nu a mai evoluat în Bundesliga de 17 sezoane. A revenit recent în liga secundă. Îl are pe bancă pe Dirk Schuster, fost internațional german, iar pretențiile au crescut considerabil. A investit mult în vară, transferuri de aproape 3 milioane de euro și unele dintre cele mai mari salarii din campionat. Poziția din clasament nu e mulțumitoare, locul 11, cu 18 puncte strânse în 13 runde. O victorie astăzi i-ar apropia la doar 3 lungimi de poziția de baraj. 

Holstein Kiel este considerat un model de succes în fotbalul german. Cu sediul într-un oraș în care handbalul este sportul rege, a progresat constant în ultimul deceniu. A promovat din liga a patra în liga secundă, fiind chiar în cărți pentru a avansat în Bundesliga la un moment dat. Echipa este pregătită din 2021 de Marcel Rapp, un antrenor din noul val, în vârstă de 44 de ani. În acest campionat, startul este promițător, locul 6, cu 23 de puncte. E la 4 lungimi de locurile promovabile, având și un meci mai puțin disputat.

cota2.ro

• în 11 dintre cele 13 meciuri jucate de Kaiserslautern în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.8 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Kaiserslautern din acest sezon. Media e bună și în cazul lui Kiel, 3.4 reușite/partidă

• toate cele 4 meciuri disputate în istorie între Kaiserslautern și Holstein Kiel au fost GG

• cel mai recent meci direct s-a jucat pe 4 februarie 2023 și a fost câștigat de Kaiserslautern, scor 2-1

• Kiel a marcat în toate deplasările jucate în acest sezon

• Kaiserslautern și Holstein Kiel sunt pe podium la numărul de ocazii create în acest sezon, ambele cu medii de peste 15.00 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Kaiserslautern și Holstein Kiel este @1.36.

----------------------------------------

Everton și Manchester United se înfruntă astăzi, de la ora 18:30, în runda cu numărul 13 din Premier League. Everton este într-o situație critică. A fost depunctată cu 10 puncte din cauza încălcării fair-play-ului financiar, iar fostele rivale Burnley, Leeds, Leicester și Southampton intenționează să o dea în judecată și să ceară despăgubiri de zeci de milioane de lire. De parcă nu era destul, „caramelele” au făcut o investiție enormă, de peste 600 de milioane de euro, în noul stadion, unul care urmează să fie inaugurat anul viitor. Rămânerea în Premier League este obligatorie pentru a scăpa de riscul unui eventual faliment. Toată situația vine ca o motivație suplimentară pentru Sean Dyche și elevii lui. Strict sportiv, echipa a arătat bine în ultima perioadă. Depunctarea a dus-o însă pe loc retrogradabil, la 5 puncte de zona salvării în acest moment. 

Înainte de orice, la Manchester United trebuie amintită situația accidentaților. Apărarea e făcută franjuri. Principalul absent este închizătorul Casemiro, dar și linia de fund suferă, Lisandro Martinez, Malacia și Evans având probele medicale. Deși jocul n-a fost cel dorit de fani, dovadă golaverajul, unul negativ, „diavolii roșii” au strâns 21 de puncte, iar o eventuală victorie obținută astăzi i-ar menține în plasa formațiilor din top 4.

• cel mai recent meci direct disputat pe terenul lui Everton a fost câștigat de Manchester United, scor 2-1

• surprinzător, Everton are un atac mai bun decât al lui Manchester United în acest sezon, un gol în plus marcat

• ultimele 4 meciuri jucate de Everton ar fi înverzit pariul „GG sau 3+”: 1-1 cu Brighton, 3-0 cu Burnley, 3-0 cu Bournemouth și 1-2 cu Luton

• Everton este formația împotriva căreia Marcus Rashford a oferit cele mai multe pase decisive în carieră, 5 în 16 dueluri. A și marcat o dată

• Manchester United ajunge des la porțile adverse, locul 4 în ierarhia ocaziilor create în acest sezon de Premier League, cu o medie de 14.75 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Everton - Manchester United este @1.47.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Kaiserslautern vs Holstein Kiel
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Everton vs Manchester United
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.47
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro