Ponturi Pariuri Tenis Roberto Bautista Agut vs Fabio Fognini

BETANO

Hai sa bifam un nou win cu finala turneului Challenger de la Valencia, acolo unde se întâlnesc doi sportivi consacrați, Bautista Agut și Fognini. Vedeți mai jos pronosticul.

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Crescut pe zgură, oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În ultimii ani doi ani are titlu la Kitzbuhel, pe zgură, finală la Mallorca, pe iarba, semifinale la Halle și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. In 2023 a jucat destul de puțin confruntându-se cu ceva privințe fizice insa chiar si așa are finala la Adelaide 2, semifinale la Halle si victorii cu Medvedev, Nakashima, Kokkinakis ori Rublev. Aici a jucat foarte bine și nu a pierdut set cu Vavassori, Pellegrino, Moro Canas și Yevseyev.

cota2.ro

Fabio Fognini este un jucător italian de 36 ani, aflat pe locul 131 ATP. El se apropie de finalul unei cariere frumoase in care a cochetat cu top 10 si a castigat 9 titluri atp, 8 dintre ele pe zgura. In ultimii ani el a jucat mai puțin, din aceasta cauza ieșind si din Top 100 ATP, iar performanțele sale au fost destul de modeste. Chiar si așa, are in 2023 victorii cu Murray, Auger Alliasime, Kecmanovic, Bublik ori Sonego, finala in Challenger-ul de la Genova zi surprinzător semifinale la Metz, în sală. Aici a trecut pe rand de Bonadio, Kovalik, Herbert și Ramos.

Se întâlnesc doi dintre veteranii circuitului, sportivi eleganți cu cariere frumoase. Este poate ultima șansă pentru ei sa își treacă un titlu în palmares astfel ca ma aștept la o partida disputata. Îl vad totuși favorit pe Bautista Agut care pare sportivul mai bine fizic, iar aici a jucat extrem de bine, servind precis și oferind puține șanse de break adversarilor. Fognini se enervează repede atunci când adversarul ii oferă o replica bună, comite multe duble și își pierde concentrarea. Merg pe Agut, combinat cu un over care sa dea o cota frumoasă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roberto Bautista Agut vs Fabio Fognini
Pronostic:
Victorie Bautista Agut & peste 20.5 game-uri
Cota
2.62
Cota finala: 2.62
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro