Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETANO

FC Emmen și PSV Eindhoven II (Jong PSV) se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. FC Emmen a retrogradat din Eredivisie sezonul trecut și are obiectiv o revenire rapidă. Șansele sunt reale, ținând cont că lotul a rămas în mare măsură același. Schimbarea a avut loc pe banca tehnică, Dick Lukkien fiind îndepărtat după 7 ani și înlocuit cu experimentatul Fred Grim, un adapt al unui sistem ofensiv, 4-3-3. Prima parte a campionatului este reușită. FC Emmen a strâns 29 de puncte în primele 15 runde, iar o victorie astăzi ar duce-o pe poziția secundă, una direct promovabilă. 

Jong PSV, echipa secundă a liderului din Eredivisie, este locul unde sunt aruncați în luptă tinerii din academie. Cu o medie de vârstă de doar 19.2 ani, lotul pregătit de Wil Boessen nu are niciun obiectiv concret, neavând voie să promoveze, doar să presteze un fotbal plăcut și să lanseze fotbaliști spre fotbalul mare. Poziția din clasament este una decentă, locul 14, cu 16 puncte, departe de zona periculoasă. 

cota2.ro

• în ultimele 9 meciuri disputate de Jong PSV s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri 

• cel mai recent meci direct a fost câștigat de Emmen, scor 3-1. În prima repriză se marcaseră deja 2 goluri, scor 1-1

• Emmen a marcat în toate meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon

• în 12 dintre cele 14 meciuri jucate de Jong PSV în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 11 dintre cele 18 goluri încasate de Emmen în acest sezon au venit în prima repriză

• în 80% din meciurile disputate de Emmen în actuala stagiune, s-a marcat în prima repriză (12/15)

• în cazul lui Jong PSV procentajul de meciuri cu gol marcat în prima repriză e și mai mare - 86% (12/14)

Cota pentru peste 1 gol asiastic în prima repriză din FC Emmen - Jong PSV este @1.47 în Betano

--------------------

Girona și Athletic Bilbao se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în ultimul meci al rundei cu numărul 14 din La Liga. Girona a depășit statutul de surpriză și devine o confirmare, o echipă care va lupta cu șanse reale pentru clasarea în top 4 și pentru calificarea în ediția următoare a Ligii Campionilor. Catalanii au câștigat 11 din primele 13 partide disputate. Au 34 de puncte, iar o eventuală victorie obținută astăzi i-ar duce pe primul loc în La Liga, peste Real Madrid. Antrenorul Michel a făcut transferurile perfecte în vară. Atacantul ucrainean Artem Dovbyk are un sezon magistral, 7 goluri și 5 pase decisive, iar fostul dinamovist Aleix Garcia a fost recompensat cu o convocare la naționala Spaniei. 

Pe hârtie, Athletic are un lot superior. Nici rezultatele trupei pregătite de Ernesto Valverde nu sunt rele, locul 6, cu 24 de puncte. Bascii au legat două victorii și au nevoie de un punct pentru a urca în clasament peste marea rivală Sociedad. Trupa din Bilbao are ceva probleme de lot, în special în compartimentul defensiv. Fundașul central Yeray Alvarez și apărătorul stânga Yuri Berchiche sunt accidentați și nu vor evolua astăzi, conform informațiilor din presa spaniolă.

• Girona are cel mai bun atac din La Liga, 31 de goluri marcate, la fel ca Real Madrid și peste Barcelona. Gazdele de astăzi au și un meci mai puțin jucat!

• 3.5 este media golurilor în meciurile lui Girona din acest sezon. Și partidele lui Bilbao au fost atractive, o medie de 3.2 reușite

• ultimele 3 meciuri directe dintre Girona și Bilbao au fost GG3+: 3-2, 2-1 și 1-2

• ultimele 4 partide disputate de Bilbao au fost GG. Bascii vin după două victorii spectaculoase, 4-3 cu Celta Vigo și 3-2 cu Villarreal

• Girona și Bilbao au aceeași medie a ocaziilor de gol create în acest sezon, 13.69/partidă. Doar Real, Barcelona și Sevilla sunt superioare.

• Girona a marcat în 12 din cele 13 etape scurse în acest sezon

Cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în Girona - Bilbao este @1.35. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Emmen vs Jong PSV
Pronostic:
Peste 1 gol asiatic în prima repriză
Cota
1.47
Girona vs Athl. Bilbao
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 1.98
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro