Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

FULHAM - WOLVES

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Craven Cottage”, Fulham primeste vizita celor de la Wolves, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 13, din Premier League. 

Fulham are un start de sezon destul de slab, clasandu-se in acest moment pe pozitia a 15-a, cu doar 12 puncte acumulate si un golaveraj foarte slab: 10 goluri marcate - 20 goluri primite. Nici Wolves nu a reusit mare lucru in primele 12 runde, insa jocul acestora nu a aratat la fel de rau precum al adversarilor, lucru observat si in ultimele 6 meciuri, in care au bifat doar o infrangere. Meciurile directe dintre cele doua formatii s-au remarcat prin numarul mare de faulturi comise si avertismente, in timp ce spectacolul si reusitele au cam lipsit. Mai exact, in ultimele 8 confruntari dintre Fulham si Wolves s-au marcat maxim doua goluri. ”The Cottagers” au un istoric dezastruos contra ”lupilor” si spun acest lucru pentru ca in ultimele 16 intalniri directe s-au impus doar o singura data. 

cota2.ro

Bernd Leno si Jose Sa sunt doi goalkeeperi cu reflexe excelente, iar in acest sezon si-au aratat calitatile din plin. Portarul gazdelor a scos 70% dintre suturile cadrate de adversari, avand in acest sezon o medie de 3.9 parade per meci, in timp ce partarul oaspetilor a parat 68% dintre suturilor adversarilor, bifand o medie de 3.5 parade per meci. Deasemenea, ambii portari au avut cel putin o interventie salvatoare in 11 din cele 12 meciuri jucate in acest sezon de Premier League. 

Willian este jucator de baza in echipa lui Marco Silva, iar prestatiile din acest sezon, cel putin cele de pe ”Craven Cottage”, au fost foarte bune. Mijlocasul brazilian si-a creat 14 ocazii de gol in cele 5 meciuri disputate de Fulham pe propriul teren, iar in acest sezon a inregistrat o medie de 2.31 ocazii de gol per 90 minute de joc. 

Matheus Cunha este si el om de baza in ofensiva ”lupilor”, fiind cel mai periculos jucator din echipa lui Gary O'Neil, cu o medie de 2.28 ocazii de gol per 90 minute de joc. Mai mult decat atat, in cele 5 deplasari ale lui Wolves, din acest sezon de Premier League, atacantul brazilian si-a creat 15 ocazii de gol si a cadrat numai putin de 7 suturi.

Pontul meu pentru meciul Fulham - Wolves este ”Ambii portari sa realizeze 1+ parade & Willian si Matheus Cunha 1+ suturi in meci fiecare”, la o cota de 1.42, disponibila pe Betfair Sportsbook.

GIRONA - ATHLETIC BILBAO

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio Municipal de Montilivi”, Girona primeste vizita celor de la Athletic Bilbao, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din LaLiga. 

Girona poate reveni pe prima pozitie in campionat, dupa ce Real Madrid s-a instalat in fotoliul de lider, gratie succesului la scor de ”forfeit” contra celor de la Cadiz. Marea revelatie din acest sezon da piept ca Bilbao, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 6-a si pe care a invins-o in ultimele doua confruntari directe. Gazdele trec printr-o perioada excelenta, cu 6 victorii in ultimele 6 meciuri si cu doar o infrangere bifata in acest sezon, 0-3 contra ”galacticilor”. Bilbao are si ea un moral bun dupa victoriile spectaculoase contra celor de la Villarreal (3-2), respectiv Celta Vigo (4-3) si consider ca vor fi o ”nuca” greu de spart in acest meci. In ultimele doua meciuri s-au marcat numai putin de 8 goluri, iar la cum se prezinta cele doua echipe in acest moment, e foarte probabil sa vedem un meci extrem de atractiv.

Aleix Garcia, mijlocas trecut o scurta perioada si pe la Dinamo, este ”creierul” formatiei gazda, el dirijand practic mingile din linia mediana catre jucatorii de atac. Evolutiile sale foarte bune au atras si atentia selectionerului, iar acest lucru cred ca i-a oferit un boost de moral, avand in vedere ca-si doreste o prezenta la EURO. Garcia executa tot ce e faza fixa la Girona si ma astept sa-si creeze cel putin o ocazie de gol in aceasta confruntare, mai ales ca in ultimele doua meciuri a avut numai putin de 4 suturi cadrate. 

Yangel Herrera, mijlocasul ofensiv al gazdelor, detine niste cifre impresionante in acest sezon. Venezueleanul si-a creat cel putin o ocazie de gol in fiecare meci de pe propriul teren, din acest sezon, inregistrand o medie de 2.55 ocazii de gol per 90 minute de joc. Mai mult decat atat, in ultimele 8 etape de campionat, acesta si-a creat 18 ocazii de gol, a cadrat 6 suturi si a marcat doua goluri. Avand in vedere ca urca foarte mult in atac, ma astept sa puna cel putin o data in pericol, poarta adversa.

Pontul meu pentru meciul Girona - Athletic Bilbao este ”Aleix Garcia si Yangel Herrera 1+ suturi in meci fiecare”, la o cota de 1.45, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fulham vs Wolves
Pronostic:
Ambii portari sa realizeze 1+ parade & Willian si Matheus Cunha 1+ suturi in meci fiecare
Cota
1.42
Girona vs Athletic Bilbao
Pronostic:
Aleix Garcia si Yangel Herrera 1+ suturi in meci fiecare
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro