Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Newcastle

BETANO

PSG - Newcastle se joacă azi, de la 22:00, în etapa a 5-a din Grupa F a Ligii Campionilor, una dintre cele mai echilibrate grupe din acest sezon.

Atât de echilibrată încât toate cele 4 echipe au șanse extrem de bune pentru a se califica în optimile competiției.

cota2.ro

După 4 etape, Dortmund e prima, cu 7 puncte, PSG e pe 2, cu 6 puncte, în timp ce Milan, cu 5 puncte, și Newcastle, cu 4 puncte, completează ierarhia. Desigur, etapa asta ar putea rezolva o serie de necunoscute sau, din contră, ar putea arunca toate calculele în aer pentru ultima rundă.

Dacă PSG câștigă azi, atunci o scoate din calcule pe Newcastle, iar dacă Dortmund o bate pe Milan, atunci grupa complicată s-a simplificat total. În rest, orice alte combinații de rezultate ar agita apele. Dar e foarte importantă prima parte a frazei: ”Dacă PSG câștigă azi...”. Pentru că trupa lui Luis Enrique poate face pas uriaș spre calificare, în timp ce Newcastle, chiar și cu victorie azi, doar rămâne în cursă, fără să obțină încă niciun premiu.

  • În tur, Newcastle a dezmembrat-o pe PSG: 4-1! Într-un meci unde ”ciocănarii” au dat de pământ cu Mbappe și compania, pe o ploaie torențială, dar într-o atmosferă de vis;
  • De atunci însă, englezii s-au topit în Ligă: 2 înfrângeri consecutive, cu Dortmund, 0-1 și 0-2, fără gol marcat;
  • Și PSG vine la meciul direct tot în urma unui eșec în UCL, pierzând deplasarea cu AC Milan, 1-2, meci care i-a readus pe italieni în graficul de calificare.

Ambele echipe vin după meciuri foarte bune în campionat, cu goluri multe! PSG a nimicit-o pe Monaco, 5-2, în timp ce băieții lui Eddie Howe n-au avut milă de Chelsea, victorie cu 4-1.

Pentru duelul de azi o să fim atenți pe echipa gazdă, pentru că am ales un pariu special care depinde de forma campioanei din Ligue 1. PSG nu mai e chiar o echipă plină de staruri, unii specialiști spun chiar că acest prim sezon cu Luis Enrique e unul de reconstrucție, dar rămâne o echipă importantă. Cu atât mai mult pe teren propriu.

Newcastle e la primul sezon după mulți ani în care are program aglomerat cu meciuri de Liga Campionilor, iar entuziasmul pare că s-a cam stins, iar problemele de moment, accidentări sau suspendări, au făcut ca Newcastle să pice în ultimele jocuri de UCL, dar și să nu aibă un start prea convingător de sezon în Premier League, doar locul 7 în prezent.

  • Într-un clasament al echipelor care șutează cel mai mult, din campionatele importante ale Europei, PSG ocupă locul 5, cu o medie de 16,6 șuturi per meci;
  • Desigur, cifrele devin mai mici dacă mergem la zona de șuturi pe poartă: PSG are o medie de 6,8 șuturi cadrate per meci, o medie care o poziționează tot pe locul 5, după formații precum Leverkusen, Bayern, City și Real Madrid.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Newcastle
Pronostic:
Peste 5,5 șuturi pe poartă PSG
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro