Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Luca Nardi

BETANO

Astăzi începe ATP NextGen, un fel de Turneul Campionilor pentru jucătorii sub 21 ani care accepta bineînțeles calificarea. Regulile sunt speciale, setul fiind pana la 4, în sistemul 3/5. Vedeți mai jos avancronica meciului Fils - Nardi.

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 38 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Anul sau este senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in finala la Antwerp, semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte doua finale la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break.

cota2.ro

Luca Nardi este un jucător italian de 20 ani, momentan pe locul 115 ATP. Aceasta este cea mai buna poziție din pana acum și este o consecinta a rezultatelor bune din ultima perioadă, titlu la Challenger-ul de la Matsuyama ori semifinale la Kobe. Fiind italian, Nardi a crescut pe zgură, însă pare ca se descurca mai bine pe hard, pe aceasta suprafață câștigând toate trofeele din scurta sa carieră la seniori. Are in 2023 titlu la Porto, titlu la Matsuyama, însă la nivel superior, ATP, a apărut sporadic, cu rezultate modeste.

Se întâlnesc doi jucători de perspectiva, însă la acest moment Fils pare la alt nivel. In timp ce francezul se lupta de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit, reușind victorii cu jucători de top 10 precum Tsitsipas ori Rudd, Luca Nardi nu a făcut încă pasul către elită și joacă in general la nivel inferior, Challenger si ITF. In tot sezonul 2023, Nardi a câștigat un singur meci la nivel ATP și azi nu ii dau prea multe șanse.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arthur Fils vs Luca Nardi
Pronostic:
Arthur Fils -3.5 game-uri h.a
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro