Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.89

BETFAIR SPORTSBOOK

PSG - NEWCASTLE

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Parc des Princes”, PSG primeste vizita celor de la Newcastle, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5 al Grupei F, din UEFA Champions League. 

PSG ocupa pozitia secunda in ”grupa mortii” din acest sezon de UEFA Champions League, avand cu doar un punct mai putin decat liderul Borussia Dortmund si cu doua puncte mai mult decat adversara din aceasta seara, care ocupa ultima pozitie. Mbappe & Co. au pierdut fara drept de apel partida tur de pe ”St. James Park”, scor 1-4, iar confruntarea de astazi se anunta a fi una extrem de interesanta deoarece, in cazul unei victorii, PSG nu numai ca si-ar lua revansa, ci i-ar si elimina din competitie pe englezi. Ambele formatii au reusit meciuri de exceptie in week-end, incununate cu victorii la scor. PSG s-a impus pe teren propriu contra celor de la AS Monaco, scor 5-2, in timp ce Newcastle a demolat-o pe Chelsea in fata propriilor fani, scor 4-1. 

cota2.ro

Nick Pope este unul dintre remarcatii de la Newcastle, in acest sezon. Aflat la al doilea sezon in tricoul ”cotofenelor”, goalkeeper-ul de 31 de ani a bifat o multime de interventii salvatoare, in special atunci cand echipa a jucat pe teren strain. Newcastle se prezinta exceptional pe teren propriu si propune deseori un fotbal extrem de ofensiv, insa atunci cand evolueaza departe de ”casa”, situatia se schimba, iar echipa se axeaza mult mai mult pe faza defensiva. In cele doua deplasari de pe ”San Siro”, respectiv ”Signal Iduna Park”, AC Milan si Borussia Dortmund si-au creat, in total, 42 de ocazii de gol si au cadrat aproximativ 17 suturi. Surprinzator, Newcastle a scapat doar cu doua goluri primite si asta doar datorita lui Nick Pope, care a avut cel putin 6 parade in fiecare dintre cele doua meciuri. Acesta este un portar destul de inalt (1.91m), se pozitioneaza foarte bine si are niste reflexe excelente. Conform site-urilor de specialitate, in acest sezon de Premier League a parat 74% din suturi si a avut o medie de 3.0 parade per meci, iar in UEFA Champions League a parat 83% din suturi si a avut o medie de 4.8 parade per meci. Tinand cont ca PSG ataca mult si cadreaza foarte multe suturi in partidele de ”acasa”, ma astept ca portarul lui Newcastle sa aiba multa treaba in aceasta seara.

Pontul meu pentru meciul PSG - Newcastle este ”Portarul lui Newcastle sa realizeze 3+ parade”, la o cota de 1.40, disponibila pe Betfair Sportsbook.

AC MILAN - BORUSSIA DORTMUND

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”San Siro”, AC Milan primeste vizita celor de la Borussia Dortmund, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5 al Grupei F, din UEFA Champions League.

Cealalta partida din ”grupa mortii” se anunta la fel de interesanta deoarece un eventual succes al germanilor, cumulat cu un succes al parizienilor contra ”cotofenelor”, ar elimina-o pe AC Milan din competie, inaintea ultimei runde. Partida tur de pe ”Signal Iduna Park” a fost una extrem de spectaculoasa, cu foarte multe ocazii de gol, insa incheiata cu scor alb pe tabela de marcaj. Tinan cont ca vorbim de doua echipe cu ”apetit” ofensiv si cu jucatori de calitate in acest compartiment si nu numai, este foarte greu de crezul ca deznodamantul din tur se poate repeta. AC Milan nu poate conta pe Leao in aceasta confruntare, insa acest lucru pare sa nu fie o problema, avand in vedere ca in week-end s-au impus in fata Fiorentinei cu o linie de atac formata oarecum din rezerve. Tot o victorie au bifat si germanii in acest week-end, 4-2 contra celor de la Borussia Monchengladbach, meci in care trupa lui Terzic a revenit de la 0-2. 

Olivier Giroud nu a putut juca in aceasta etapa din Serie A din pricina cartonasului rosu incasat in meciul cu Lecce, asa ca cel mai probabil va fi integralist in aceasta seara in ofensiva ”diavolilor”. Atacantul francez s-a facut remarcat si in acest sezon de UEFA Champions League, bifand numai putin de 11 ocazii de gol si cadrand aproximativ 6 suturi, in cele 4 etape scurse pana in acest moment. In cele doua meciuri de pe ”San Siro”, disputate de AC Milan in aceasta competitie, Giroud si-a creat cate trei ocazii de gol in fiecare meci si a cadrat, de fiecare data, minim doua suturi. Mai mult decat atat, in cele 5 etape de Serie A, disputate de AC Milan pe ”San Siro, Giroud si-a creat, in total, 11 ocazii de gol si a cadrat, de fiecare data, cel putin un sut pe poarta.

Nicklas Fullkrug a devenit om de baza in ofensiva celor de la Borussia Dortmund, mai ales dupa ce evolutiile lui Haller din startul sezonului nu au fost deloc convingatoare. Fostul atacant de la Werder Bremen se afla intr-o forma exceptionala, cu 4 goluri marcate o pasa decisiva in ultimele 5 meciuri (Nationala + Club). Fullkrug si-a creat cel putin o ocazie de gol in 9 din ultimele 10 meciuri disputate in tricoul Borussiei, avand in acest sezon o medie de 2.03 ocazii de gol per 90 minute de joc. Ma astept sa-si prelungeasca aceasta serie pozitiva si sa bifeze si astazi cel putin una-doua oportunitati de a marca, mai ales ca este un atacant care finalizeaza foarte precis, are o detenta si o acuratete a loviturilor de cap foarte buna si se pozitioneaza excelent atat pe atac pozitional, cat si la faze fixe. 

Pontul meu pentru meciul AC Milan - Borussia Dortmund este ”Olivier Giroud 2+ suturi in meci & Nicklas Fullkrug 1+ suturi in meci”, la o cota de 1.35, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Newcastle
Pronostic:
Portarul lui Newcastle sa realizeze 3+ parade
Cota
1.40
AC Milan vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Olivier Giroud 2+ suturi in meci & Nicklas Fullkrug 1+ suturi in meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.89
Profit: 8.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro