Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.13

Superbet

Oxford United și Bolton Wanderers se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din League One. Oxford United, câștigătoarea unei Cupe a Ligii Angliei, în 1986, a fost prima echipă cu trofeu major retrogradată înapoi în fotbalul amator. Se întâmpla în 2006. A urmat un urcuș anevoios, iar de 8 ani se zbate în al treilea eșalon. Actuala stagiune n-a început rău. Cu toate astea, în urmă cu două săptămâni a fost instalat un nou manager, Des Buckingham (38 de ani). Acesta a pierdut la debut, 0-2 cu Cheltenham. Oxford ocupă poziția a 3-a în League One, una de play-ff, cu 35 de puncte obținute în 17 runde. 

Bolton, club cu pretenții în Premier League la începutul secolului, a ajuns în 2020 în a patra divizie. În acel moment a fost adus antrenor Ian Evatt, iar progresul a fost constant. A urmat imediat promovarea în League One, apoi clasări pe locurile 9 și 5. Acum, Wanderers conduce clasamentul și o face într-un stil mare, practicând un fotbal extrem de atractiv. Bolton are 38 de puncte în 17 etape. 

cota2.ro

• Bolton are cel mai bun atac din League One, 37 de goluri marcate

• Bolton a câștigat ultimele 8 meciuri disputate. Vine după scorul sezonului, 7-0 contra lui Exeter

• Bolton a înscris în precedentele 4 meciuri directe disputate contra lui Oxford. A și câștigat 3 dintre dispute

• Dion Charles, golgeterul lui Bolton, traversează cel mai bun moment al carierei. Ocupă poziția secundă în clasamentul marcatorilor din League One, cu 11 goluri în 16 apariții

• Bolton are o eficiență remarcabilă în acest sezon. 37% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 0.5 goluri Bolton este @1.28. 

---------------------------

Barrow și Walsall sunt adversare astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din League Two. Barrow este revelația sezonului în League Two, un club micuț, promovat din National League în 2020 și care s-a chinuit să evite retrogradarea în precedentele sezoane. Răbdarea acordată managerului Pete Wild dă acum rezultate. Formația de pe Holker Street a legat 4 victorii în campionat și a urcat pe loc de play-off. Are 34 de puncte, doar unul sub pozițiile direct promovabile. 

Walsall n-a găsit o formulă la fel de norocoasă ca adversara de astăzi. În ultimele 4 sezoane s-a clasat de fiecare dată după locul 14 în League Two, iar acum are emoții chiar în privința salvării de la retrogradarea. Misiunea i-a revenit lui Mat Sadler, un antrenor tânăr, de 38 de ani. Walsall n-a mai cunoscut gustul victoriei din octombrie și a coborât până pe 18, cu 21 de puncte obținute în 18 runde. 

• Barrow a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Walsall sezonul trecut, 2-1 și 1-0

• Barrow nu a pierdut niciunul dintre cele 6 meciuri disputate în istorie contra lui Walsall

• 16 goluri a încasat Barrow în acest campionat. Walsall a primit aproape dublu, 29 

• Barrow are o serie de 10 partide consecutive fără eșec

• Barrow este formația care a permis adversarelor cele mai puține șuturi pe poartă în acest sezon, doar 60 de execuții în 19 partide.

Pe Superbet, cota pentru 1X este @1.28. 

-----------------------------

Port Vale și Derby County se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 20 din League One. Port Vale deține un record inedit în Anglia. Este clubul care a petrecut cele mai multe sezoane în fotbalul profesionist, 112, fără să ajungă vreodată în Premier League. Și nu se va întâmpla curând! Formația pregătită de Andy Crosby se zbate în acest moment în clasamentul din League One, locul 19, cu doar 19 puncte obținute în 17 runde și emoții serioase în privința menținerii. 

Derby County e un club cu alt pedigree, de două ori campioană a Angliei, în 1972 și 1975. Și viitorul e mai luminos. „Berbecii” au depășit problemele financiare din ultimele sezoane. Au luat-o de la capăt și au obiectiv revenirea în Championship. Managerul Paul Warne are cel mai valoros lot din competiție și ocupă în acest moment locul 6, unul de play-off, cu 30 de puncte. Distanța e mică față de primele două clasate, doar 6 lungimi. 

• 30 de goluri a marcat Derby în acest campionat. Port Vale a punctat doar de 14 ori, a treia cea mai slabă ofensivă din League One

• Derby County a câștigat ultimul meci direct, chiar pe terenul lui Port Vale, scor 2-1

• Port Vale este ultima în ierarhia eficienței din League One. A fructificat doar 5% dintre ocaziile de gol create

• 19.50 milioane de euro valorează lotul lui Derby County. Cel al lui Port Vale este cotat la puțin este 6 milioane.

Pe Superbet, cota pentru X2 este @1.30. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Oxford United vs Bolton Wanderers
Pronostic:
Bolton marchează
Cota
1.28
Barrow vs Walsall
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Port Vale vs Derby
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro