Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

U-BT Cluj-Napoca și Lietkabelis se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 9 a grupei B din Eurocup la baschet masculin. U-BT Cluj are un sezon fantastic. Nu are rival în competiția internă, victorii pe linie, așa că antrenorul Mihai Silvășan își permite să odihnească starurile pentru Eurocup. Campioana României a câștigat 6 din primele 8 partide și ocupă poziția secundă în grupa B, una care asigură calificarea direct în sferturile de finală. Doar Gran Canaria, campioana en-titre, îi este superioară. Săptămâna trecută, la meciul direct contra spaniolilor, sala Polivalentă din Cluj a fost plină, 10.000 de spectatori. A fost recordul stagional al competiției, cea mai mare audiență dintre toate meciurile jucate, indiferent de grupă! Un astfel de sprijin e anunțat și astăzi, mai ales că urmează zile libere, iar fanii își pot face de cap. 

Lietkabelis este o echipă de plan secund în baschetul din Lituania, cu doar două titluri de campioană, ultimul în 1988. Formația antrenată de Nenad Canak a fost reinvitată în Eurocup în 2020, fără vreo mare performanță. Lotul este unul format în majoritate din lituanieni, doar sârbii Bircevic și Popovic făcând notă discordantă. E o echipă total atipică, fără niciun american! Lietkabelis a câștigat 4 din primele 8 meciuri jucate în grupă și are un coșaveraj negativ. 

cota2.ro

• PLUS 52 este coșaverajul lui U-BT Cluj în acest sezon de Eurocup. Lietkabelis are MINUS 30

• U-BT Cluj a permis adversarelor 590 de puncte în acest sezon. Lietkabelis are o defensivă mult mai slabă, 683 de puncte încasate

• U-BT Cluj a câștigat 8 din cele 9 meciuri jucate în sala proprie în acest sezon. Doar Gran Canaria a învins-o

• Lietkabelis a pierdut 3 dintre cele 4 meciuri jucate în deplasare în acest sezon de Eurocup

• 14.9 puncte/meci a reușit americanul D.J. Seeley pentru U-BT Cluj în actuala stagiune, locul 23 între toți baschetbaliștii din Eurocup

• 38.1 recuperări/meci a reușit U-BT Cluj în acest sezon de Eurocup, a treia medie dintre toate formațiile participante.

Pe Superbet, cota pentru handicap -2.5 puncte U-BT Cluj este @1.40. 

-----------------------------

Brazilia și Ucraina se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în prima rundă a grupei G de la Campionatul Mondial de handbal feminin. Brazilia, campioana mondială din 2013, deschide balul la actuala ediție, una organizată în Nordul Europei. Sud-americanele au fost prezente la ultimele 14 ediții, lucru firesc, fiind de departe cele mai bune de pe continentul lor. Lotul este unul foarte valoros, cu multe jucătoare cunoscute handbalului din România, precum portărița Bárbara Arenhart sau sportivele care încă evoluează în „Liga Florilor”: Francielle da Rocha (Brăila), Larissa Araujo (Brăila), Morena Lima (Bistrița). 

Naționala Ucrainei nu a mai participat la un Campionat Mondial din 2009. Nici actuala generație nu este una de excepție, dar a prins un culoar favorabil. A dat în finala barajului de calificare peste o echipă mai slabă ca niciodată a Macedoniei de Nord. Lotul nu conține nicio jucătoare care să evolueze în Liga Campionilor. „Liga Florilor” dă două sportive, dar de la formații de plan secund, HC Zalău (Andriyana Naumenko) și CS Mioveni (Iuliia Andriichuk). 

• la ultima participare la Mondial, în 2009, Ucraina a înfruntat Brazilia și a pierdut, scor 30-36

• în martie 2023, Ucraina a jucat două meciuri amicale în România. Le-a pierdut pe ambele, 23-29 și 24-29

• Brazilia vine cu moralul bun. În urmă cu fix o lună s-a încălzit la Jocurile Pan Americane, câștigând competiția cu victorii pe linie. În finală s-a distrat cu Argentina, scor 30-18

• în pregătirea turneului final, Ucraina a disputat un amical împotriva Germaniei. A încasat 31 de goluri.

Pe Superbet, cota pentru peste 27.5 goluri marcate de Brazilia este @1.55.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U BT Cluj vs Lietkabelis
Pronostic:
U Cluj -2.5 handicap
Cota
1.40
Brazilia vs Ucraina
Pronostic:
Brazilia peste 27.5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.17
Profit: 5.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro