Ponturi Pariuri Fotbal Galatasaray vs Manchester United

BETFAIR SPORTSBOOK

GALATASARAY - MANCHESTER UNITED 

In aceasta seara, de la ora 19:45, pe ”Rams Park” din Istanbul, Galatasaray primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 5 al Grupei A, din UEFA Champions League.

Manchester United are un nou sezon sub asteptari si imi e greu sa cred ca vor reusi mare lucru pe plan european, avand in vedere situatia din acest moment. Grupa A este condusa autoritar de Bayern Munchen, echipa cu victorii pe linie in cele 4 meciuri din acest sezon. Batalia pentru locul secund sa da intre Galatasaray, Copenhaga si Manchester United. Turcii si norvegienii au cate 4 puncte acumulate dupa primele 4 jocuri, in timp ce ”diavolii” se claseaza pe ultimul loc, cu doar 3 puncte acumulate. Daca trupa lui Ten Hag viseaza la optimi, acestia sunt obligati sa castige partida de astazi, tinand cont ca in ultima runda vor da piept cu ”bavarezii”. In partida tur de pe ”Old Trafford”, formatia ”Cim Bom” s-a impus cu scorul de 3-2, asta desi in minutul 67, Manchester United trecea in avantaj dupa golul reusit de Rasmus Hojlund, tabela indicand la acel moment scorul de 2-1. Formatia lui Okan Buruk a profitat de retragerea echipei oaspete in defensiva si a lovit de doua ori in 10 minute, prin Akturkoglu (min. 71) si Icardi (min. 81), plecand astfel cu toate punctele de la Manchester. 

cota2.ro

Antrenorul gazdelor nu are probleme de efectiv pentru aceasta partida si e de asteptat sa inceapa aproape cu aceeasi formula utilizata si in meciul tur, poarte cu o singura mentiune, aparitia lui Hakim Ziyech in locul lui Tete, in flancul drept al liniei de trei mijlocasi ofensivi. De partea cealalta, Ten Hag are din nou o multime de jucatori indisponibili. Eriksen, Martinez, Casemiro, Malacia, Evans, Diallo si Mount sunt accidentati, in timp ce Marcus Rashford absenteaza din pricina cartonasului rosu luat in meciul contra celor de la FC Copenhaga. Conform surselor din Anglia, antrenorul olandez va utiliza, cel mai probabil, aceeasi echipa din jocul de campionat contra celor de la Everton, insa cu mentiunea ca Hojlund o sa-i ia locul in ofensiva lui Martial.

Selectia mea de la acest joc il are in prim-plan pe Sacha Boey, fundasul dreapta al celor de la Galatasaray, jucator cu evolutii foarte la echipa turca. Tanarul jucator francez a fost integralist in toate meciurile din acest sezon si a fost extrem de util echipei pe plan ofensiv. Boey are o capacitate uriasa de efort, este puternic, are o detenta excelenta in ciuda faptului ca masoara doar 1.78m inaltime, este agil, extrem de rapid, se repliaza foarte bine pe faza defensiva si intercepteaza multe mingi. In partida tur de pe ”Old Trafford”, Boey a oferit doua pase cheie, a castigat putin peste jumatate dintre dueluri, a oferit centrari de calitate si a bifat si o ocazie de gol. Tinand cont ca este fundas, acesta faulteaza destul de des, insa de foarte multe ori cade si el ”victima”. Fundasul gazdelor are un dribling mai mult decat decent, avand in vedere ca vorbim de un jucator care activeaza in compartimentul defensiv, iar la viteza pe care o detine, este foarte greu de tinut in marcaj sau oprit din a urca in ofensiva. 

Sacha Boey a fost faultat in fiecare meci din acest sezon de UEFA Champions League, iar in partida de la Manchester a suferit numai putin de trei faulturi. In cele doua meciuri de pe teren propriu contra celor de la FC Copenhaga, respectiv Bayern Munchen, fundasul francez a suferit 4 faulturi, cate doua in fiecare joc. Arbitrul partidei este spaniolul Jose Maria Sanchez Martinez, un central care in 7 meciuri din LaLiga, doua meciuri din grupele UEFA Champions League si trei meciuri din preliminariile EURO 2024 a dictat aproximativ 348 de faulturi si a acordat 75 de cartonase, printre care si doua cartonase rosii. 

Pontul meu pentru meciul Galatasaray - Manchester United este ”Sacha Boey 1+ faulturi suferite”, la o cota de 1.90, disponibila pe Betfair Sportsbook!

***La acest pont avem o super cota marita de la 1.83, la 1.90. Mai precis, dupa de am adaugat selectia pe bilet, am bifat casuta ”Mareste-ti Cota” pentru acest mic boost.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Galatasaray vs Manchester United
Pronostic:
Sacha Boey 1+ faulturi suferite
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro