Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.41

Superbet

Ziua de miercuri ne răsfață în meniu tot cu meciuri din grupele Ligii Campionilor! Marți am bifat pariuri câștigătoare și am văzut meciuri cu multe goluri, iar rețeta se poate aplica fără probleme și azi.

Am pus pe biletul nostru 3 partide, toate cu ponturi diferite, iar cota totală este una excelentă raportată la încrederea pe care o acordăm acestor pariuri.

cota2.ro

REAL MADRID - NAPOLI (22:00) - Real e calificată în optimi deja, cu 12 puncte din 4 meciuri, dar partida cu Napoli are miza ei. Ca să nu stea cu emoții în privința calificării de pe prima poziție, trupa lui Ancelotti nu trebuie să piardă meciul de pe Bernabeu.

De cealaltă parte, Napoli e pe locul 2, cu 7 puncte, la 4 distanță de Braga, ocupanta locului 3, care are meci cu Union Berlin, ultima din grupă, cu 1 punct. Napoletanii au pierdut meciul tur cu 3-2 și pot obține calificarea directă doar dacă bat azi. Altfel, în orice scenariu care exclude succesul din Spania, Napoli se va duela parte-n parte cu Braga, în ultima etapă. Asta, desigur, dacă portughezii își vor adjudeca partida de azi cu Union Berlin.

  • Exceptând debutul cu Union Berlin, doar 1-0, Real a fost implicată mereu în meciuri de minimum 3 goluri în acest sezon de UCL;
  • După primele 2 etape cu goluri multe, Napoli și-a diminuat forma și n-a mai fost atât de spectaculoasă în ultimele 2 runde: 1-0 și 1-1 cu Union Berlin, remiza fiind chiar acasă și cea care a încurcat calculele calificării.

BENFICA - INTER (22:00) - Grupa D și-a stabilit deja echipele calificate în optimile din UCL: Inter și Real Sociedad au antamat primele 2 poziții, în timp ce emoțiile mai sunt doar pentru locul 3, cel care duce în Europa League.

Benfica are 4 înfrângeri din 4 meciuri, în timp ce Salzburg e pe locul 3, cu 3 puncte. Unicul succes fiind cel contra lui Benfica.

Dacă vrea să se bată pentru primul loc, atunci Inter nu va trebui să neglijeze deplasarea de pe terenul celui mai slab adversar al grupei. Poate italienii își vor păstra din resurse pentru meciul din campionat sau pentru ”finala” cu Real Sociedad, din ultima etapă, dar Inzaghi știe cum să construiască o formulă care să nu iasă pierzătoare azi de pe Estadio Da Luz.

BAYERN - COPENHAGA (22:00) - Bayern are procentaj maximum după 4 etape în UCL și e deja calificată, dar nemții își vor juca șansele mai mult decât corect în aceste ultime 2 runde, când pot influența bătălia pentru locul secund.

Copenhaga (4 pct), Galatasaray (4 pct) și Manchester United (3 pct) se luptă pentru a obține accesul în faza următoare din Liga Campionilor.

În tur, Bayern s-a chinuit ceva în Danemarca, învingând cu 2-1, după ce a revenit de la 2-0. Totuși, pe teren propriu bavarezii vor avea un alt elan și au prima șansă la victorie în duelul de azi, acolo unde, probabil, Kane va căuta să mai doboare alte câteva recorduri la nivel de goluri înscrise :)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Napoli
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Bayern Munchen vs FC Copenhaga
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.57
Benfica vs Inter
Pronostic:
X2
Cota
1.55
Cota finala: 3.41
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro