Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.20

BETANO

AEK Atena și Brighton & Hove Albion se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 5 a grupei B din Europa League. AEK Atena, campioana Greciei, este în cărți și în acest sezon în competiția internă, locul 3, cu 27 de puncte, unul sub liderul Panathinaikos. Formația antrenată de Matias Almeyda încă speră să iasă și din grupa de Europa League. Are o victorie în primele 4 runde, chiar pe terenul lui Brighton, scor 3-2. A fost un meci gândit perfect din punct de vedere tactic de antrenorul argentinian al lui AEK, o echipă agresivă și tăioasă pe contraatac. Dacă s-a putut în Anglia, de ce nu s-ar putea și acasă, în fața unor suporteri fanatici? 

Brighton este echipa boemă a Angliei, un aer dat de antrenorul Roberto de Zerbi. Acesta nu se abate de la ideile lui, un joc de pase care îl face invidios chiar și pe Pep Guardiola. „Pescărușii” au strâns 7 puncte în primele 4 runde din grupa de Europa League, ocupând poziția secundă, la un punct sub liderul Marseille. De Zerbi are mulți absenți, dar a demonstrat pe durata sezonului că pentru el nu există rezerve sau titulari. Dovada e victoria din week-end, 3-2 pe terenul lui Nottingham, când Joao Pedro (22 de ani) și senzația Evan Ferguson (19 ani) au rezolvat lucrurile.

cota2.ro

• meciul tur dintre Brighton și AEK a fost unul dintre cele mai frumoase ale sezonului european, o ciocnire a stilurilor cu un raport al ocaziilor de 15-12 în favoarea lui Brighton

• Brighton a marcat în ultimele 10 meciuri oficiale. 8 dintre aceste partide au fost GG

• 3 dintre cele 4 partide jucate de AEK în grupă au fost GG

• 64 de ocazii de gol și-a creat AEK Atena în primele 4 partide din grupă. Ocupă locul 4 între toate formațiile participante în actuala ediție de Europa League

• 58.5% este posesia medie e lui Brighton în actuala ediție de Europa League. Doar Liverpool și Leverkusen îi sunt superioare.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri este @1.37.

----------------------------

Toulouse și Royale Union SG se înfruntă de la ora 22:00 în runda cu numărul 5 a grupei E din Europa League. Toulouse s-a calificat în grupele Europa League din calitate de câștigătoare a Cupei Franței, o finală istorică, 5-1 contra lui Nantes. Joaca pe două fronturi nu i-a picat prea bine trupei lui Carles Martinez în actuala stagiune. Dacă în Europa League lucrurile merg conform așteptărilor, locul 2, cu 7 puncte, depășită doar de Liverpool, Toulouse are emoții în Ligue 1. E prima deasupra liniei retrogradării. 

Royale Union SG a pierdut într-un mod dramatic titlul în Belgia, în ultima rundă, fiind la mâna ei și conducând cu 1-0 în minutul 89 al meciului decisiv. Ratarea trofeului a adus schimbări masive. Alexander Blessin a fost instalat antrenor, lotul a suferit multe modificări, dar soluțiile par cele potrivite. Royale Union e prima în campionat, cu 35 de puncte obținute în primele 15 runde. Cu o victorie astăzi ar intra serios în cărți și pentru calificarea în primăvara europeană. 

• meciul tur dintre Royale Union SG și Toulouse s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce francezii au condus 1-0 la pauză 

• Toulouse vine după una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului, 3-2 contra lui Liverpool

• 3 dintre cele 4 meciuri disputate de Toulouse în grupă au fost GG

• Royale Union SG are cel mai bun atac din prima ligă a Belgiei, 35 de goluri marcate în 15 etape.

Apelăm la funcția Bet Builder de pe Betano și obținem o cotă 2.32 din pariurile 1x, peste 0.5 goluri în prima repriză și peste 0.5 goluri în repriza secundă.

-----------------------------

AZ Alkmaar și Zrinjski Mostar sunt adversare astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 5 a grupei E din Conference League. AZ Alkmaar trebuie să șteargă imaginea proastă lăsată în actuala ediție de Conference League, ultimul loc în grupă, cu doar 3 puncte obținute în primele 4 runde. Antrenorul Pascal Jansen a fost ținut în funcție de rezultatele bune din campionat, acolo unde ocupă locul 3, sub granzii PSV și Feyenoord. AZ dă unul dintre cei mai prolifici atacanți ai Europei. Grecul Vangelis Pavlidis a înscris 15 goluri în primele 13 etape din campionat. A punctat de două ori și în Conference League. 

Zrinjski Mostar este campioana Bosniei, un club care se poate lăuda că a contribuit la formarea lui Luka Modric. În rest, performanțele europene sunt nule. Participă pentru prima dată în grupele cupelor europene. A reușit să câștige o singură partidă din primele 4 disputate, chiar turul contra lui Alkmaar. A fost un meci de poveste. Olandezii au condus cu 3-0 la pauză, dar au cedat, total inexplicabil, 3-4. 

• chiar dacă a pierdut meciul tur, Alkmaar a dominat la toate aspectele: 66% posesie, 14-8 ocazii de gol, 8-5 șuturi pe poartă, 9-1 cornere

• 97.33 milioane de euro valorează lotul lui AZ Alkmaar. Cel al lui Zrinjski Mostar este cotat la doar 10 milioane

• AZ Alkmaar are un golaveraj remarcabil în Eredivisie. A marcat 29 de goluri și a încasat doar 6 în primele 12 runde

• AZ Alkmaar a pierdut un singur meci disputat pe teren propriu în acest sezon, cel cu Aston Villa. 

Pe Betano, cota pentru victoria lui AZ Alkmaar este @1.32. 

 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AEK Atena vs Brighton
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.37
Toulouse vs Royale Union SG
Pronostic:
1X & gol în ambele reprize
Cota
2.32
AZ Alkmaar vs Zrinjski Mostar
Pronostic:
1
Cota
1.32
Cota finala: 4.20
Profit: 3.20
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro