Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.07

Superbet

În zi de Sfântul Andrei și în prag de Ziua Națională a României, oferta caselor de pariuri este extrem de bogată, așa că putem sărbători cum se cuvine ”liberele”.

Pentru ziua de joi suntem all-in pe Europa League și Conference League, iar pentru că avem de unde alege ne-am dus într-un bilet cu 5 meciuri, la o cotă totală care ne mărește de cinci ori investiția.

cota2.ro

Pentru că am vorbit de sărbătoare, atunci e bine de știut că suntem focusați pe goluri în toate partidele. Primele meciuri încep la 19:45, în timp ce biletul se închide de la 22:00.

Cota cea mai mică vine din Elveția, acolo unde Servette primește vizita lui AS Roma. Dacă nu vrea să-și complice existența, trupa lui Mourinho ar trebui să rezolve rapid această deplasare și să ia biletele pentru calificare. În Europa League, primul loc din grupă e foarte important pentru că te trimite direct în optimi, în timp ce locul secund îți asigură calificarea în 16-imi.

În meciul tur, AS Roma n-a avut milă de Servette, iar pe Olimpico s-a lăsat cu un 4-0 categoric.

La polul opus, cele mai mari cote vin de la meciuri unde așteptăm ca tabela să se deblocheze de minimum 3 ori. Desigur, profităm și de pariul cu ”sau” care ne salvează și în cazul unui GG.

La Atalanta - Sporting se joacă prima poziție, iar trupa din Bergamo își poate securiza prima poziție dacă nu va pierde azi. 2-1 pentru Atalanta a fost în meciul tur, iar un astfel de scor ne-ar aduce și azi un pariu câștigător.

Pe bilet mai așteptăm un gol rapid în duelul dintre AEK Atena și Brighton, unde englezii conduși de Roberto de Zerbi sunt printre echipele cu cele mai multe meciuri cu goluri în prima repriză din această primă parte de sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AEK Atena vs Brighton
Pronostic:
Peste 0,5 goluri repriza 1
Cota
1.30
Atalanta vs Sporting
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Servette vs AS Roma
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.27
AZ Alkmaar vs Z. Mostar
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Nordsjaelland vs Fenerbahce
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 5.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro