Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Dominic Stricker

BETANO

Azi se decid semifinalistii la ATP NextGen, acest Turneu al Campionilor pentru jucătorii sub 21 ani care accepta invitația. Regulile sunt speciale, setul fiind pana la 4, în sistemul 3/5. Vedeți mai jos avancronica meciului Fils - Stricker, doi dintre favoriții la trofeu.

Arthur Fils este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 38 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Anul sau este senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in finala la Antwerp, semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte doua finale la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Aici a început ezitant trecând greu de Nardi, însă în meciul de ieri contra lui Cobolli a fost impresionant.

cota2.ro

Dominic Stricker este un jucător elvețian de 21 ani, momentan pe locul 94 ATP. Fost campion la Roland Garros la juniori, el este deja un nume cunoscut la nivelul circuitului, iar in 2023 a început sa apară din ce în ce mai mult la nivel ATP. Posesor al unui serviciu de top cu care câștigă multe puncte ușoare, Stricker are anul acesta optimi la US Open și sferturi la Basel și victorii cu jucători de top 10 precum Tsitsipas și Ruud. Este de așteptat ca el sa crească, însă în primul rand trebuie sa devina mai constant. Aici a pierdut în primul meci cu Cobolli, însă apoi a trecut ușor de Nardi, iar cu o victorie aici se califica.

Se întâlnesc doi dintre favoriții la trofeu aici, iar în opinia mea vom avea un meci pe cinste. Pentru a se putea califica în faza următoare, Stricker are nevoie de victorie, însă sunt convins ca Fils nu îl dorește ca adversar și în fazele finale. In luna Iulie, pe zgură, Stricker s-a impus după 2 tie-break-uri, meci în care au fost 9 duble greșeli. Acum avem toate șansele la un nou meci lung, iar liniile pentru duble mi se par exagerat de jos. Elvețianul se bazează mult pe serviciu, iar pe aceasta suprafață rapidă un serviciu secund modest dă șanse minime de câștigare a punctului. Voi merge pe over 2.5 duble comise de Stricker la o cota excelenta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arthur Fils vs Dominic Stricker
Pronostic:
Stricker - peste 2.5 duble greșeli
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: 10.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro