Ponturi Pariuri Fotbal Darmstadt vs Koln

BETFAIR SPORTSBOOK

DARMSTADT - KOLN

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Merck-Stadion am Bollenfalltor”, Darmstadt primeste vizita celor de la Koln, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 13, din Bundesliga. 

Ambele formatii au un parcurs extrem de slab in acest sezon de Bundesliga, iar acest lucru se observa foarte clar in situatia din clasament. Darmstadt ocupa pozitia a 15-a, cu 9 puncte acumulate in primele 12 jocuri, in timp ce Koln se claseaza pe ultimul loc, cu doar 6 puncte obtinute dupa acelasi numar de jocuri. In ultima runda, Darmstadt a scos un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Freiburg, scor 1-1, dupa un meci controlat in mare parte de formatia lui Christian Streich, in timp ce Koln a cedat pe propriul teren in fata celor de la Bayern doar cu 0-1 si spun acest lucru pentru ”bavarezii” si-au creat o sumedenie de ocazii de gol, terminand partida cu un xG de 3.13. In sezonul precedent, cele doua formatii si-au impartit punctele! Koln s-a impus pe ”Merck-Stadion am Bollenfalltor” la scor de ”forfeir”, in timp ce Darmstadt si-a luat revansa in returul de pe ”RheinEnergieStadion”, castigand cu scorul de 2-1.

cota2.ro

  • Darmstadt are cea mai slaba defensiva din Bundesliga (33 goluri primite);
  • Koln are cel mai slab atac din Bundesliga (9 goluri marcate);
  • Darmstadt si-a creat 93 de ocazii de gol in cele 6 meciuri din acest sezon, disputate pe teren propriu;
  • Koln a incasat 14 goluri in cele 6 meciuri disputate in deplasare, din acest sezon;
  • In ultimele 5 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri;
  • Koln a comis aproximativ 75 de faulturi in cele 6 deplasari din acest sezon.

Tim Skarke, atacantul celor de la Darmstadt, are cateva cifre impresionante in acest sezon, in ciuda faptului ca a reusit sa puncteze doar de trei ori. Germanul a inregistrat o medie de 1.07 suturi pe poarta per 90 de minute de joc si o medie de 3.09 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Skarke este un jucator foarte rapid, are un dribling decent, detine un sut puternic, se pozitioneaza foarte bine si este dificil de tinut in marcaj. Atacantul gazdelor isi creeaza multe ocazii de gol per meci, insa sta destul de prost din punct de vedere al preciziei, avand in vedere ca din cele 26 de suturi expediate in acest sezon, doar 9 au prins cadrul portii. Tinand cont ca Darmstadt chiar joaca ofensiv pe propriul teren, ma astept sa-si creeze in aceasta seara cel putin doua oportunitati de a marca.

Eric Martel, jucatorul de profil defensiv al celor de la Koln care evolueaza in fata apararii, are cateva statistici foarte interesante in primele 12 etape. Tanarul jucator german, transferat de la RB Leipzig in vara anului precedent pentru doar 1.2 milioane de euro, a comis numai putin de 11 faulturi in cele 9 meciuri disputate in aceasta editie de campionat. Surprinzator sau nu, 9 dintre aceste faulturi au fost comise in meciurile de pe teren strain, acolo unde a inregistrat o medie de 1.86 faulturi comise per 90 de minute de joc. Arbitrul acestei partide este Patrick Ittrich, un central care, in cele 5 meciuri arbitrate in acest sezon de Bundesliga, a dictat aproximativ 134 de faulturi, a scos cartonasul galben de 14 ori si a dictat 5 lovituri de la 11 metri. Ma astept ca acesta sa fluiere cel putin o data in urma tackling-urilor lui Eric Martel, jucator cu o medie de 2.20 tackling-uri per meci, in acest sezon.

Pontul meu pentru meciul Darmstadt - Koln este ”Tim Skarke 2+ suturi in meci & Eric Martel 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.80, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Darmstadt vs Koln
Pronostic:
Tim Skarke 2+ suturi in meci & Eric Martel 1+ faulturi comise
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro