Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Manchester United

Superbet

După o săptămână în care au avut meciuri complicate în grupele din Liga Campionilor, Newcastle și Manchester United se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 14-a din Premier League.

”Coțofenele” și ”Diavolii” sunt în afara obiectivului, din punct de vedere al clasamentului, cu clasări în vecinătate, locul 6 pentru Man. United, respectiv locul 7 pentru Newcastle.

cota2.ro

  • Între cele două echipe, după 13 runde, există doar un punct diferență, în favoarea trupei lui Ten Hag - Man. United 24, Newcastle 23;
  • Cu 28 de puncte înaintea etapei, Liverpool și Aston Villa ocupă locurile 3 și 4.

Așa cum spuneam, înaintea jocului direct, cele două echipe au avut de tras serios în grupele din UEFA Champions League. Newcastle putea să facă un pas uriaș spre calificarea în optimi, dar a fost egalată, în prelungiri, dintr-un penalty controversat, în deplasarea de la Paris, contra lui PSG, 1-1.

Tot remiză a bifat și Manchester United, dar una mult mai spectaculoasă! Deși a condus cu 2-0 și 3-1, echipa pregătită de Erik Ten Hag n-a putut s-o învingă pe Galatasaray. S-a terminat 3-3, după un meci de coșmar făcut de Onana, portarul englezilor greșind grav la două dintre reușitele turcilor.

Newcastle a evoluat ultima dată în Premier League tot pe teren propriu și tot într-un derby! ”Coțofenele” lui Eddie Howe au demontat-o pe Chelsea, scor 4-1:

  • 13 faulturi a provocat Newcastle la meciul cu Chelsea;
  • 10 cartonașe galbene și 1 cartonaș roșu au fost acordate în Newcastle - Chelsea.

United a jucat tot în deplasare în ultima etapă de Premier League, victorie cu Everton, 3-0.

Newcastle a câștigat ultimele 2 dueluri directe cu Manchester United fără să primească gol! 3-0 în Cupa Ligii și 2-0 în ultimul joc direct din campionat, chiar pe St. James Park.

  • Partida de azi va fi arbitrată de Robert Jones, un central care acordă destul de multe cartonașe galbene, în special în comparație cu media arbitrilor din Premier League;
  • Jones a fost la centru și la meciul din Cupa Ligii dintre cele două echipe, acordând 6 cartonașe galbene în victoria lui Newcastle, 3-0, de pe Old Trafford;
  • Tottenham - Aston Villa 1-2 e ultimul meci arbitrat de Jones, partidă în care a acordat 4 avertismente.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Manchester United
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Newcastle
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro