Ponturi Pariuri Tenis Arthur Fils vs Hamad Medjedovic

UNIBET

Finala ATP NEXTGEN ii aduce fata in fata pe marele favorit Arthur Fils și pe sârbul Hamad Medjedovic, noua senzație a circuitului. Aveți mai jos pronosticul nostru.

Arthur Fils si-a respectat statutul și a ajuns fără probleme în finală, câștigând toate meciurile disputate. El este un sportiv de doar 19 ani din Franța, clasat pe locul 38 ATP. El este văzut drept un viitor star al circuitului, comparabil chiar cu Alcaraz, Sinner ori Rune si este de așteptat sa crească in viitor. Anul sau este senzațional, după ce a început 2023 pe locul 250 atp, a reusit sa câștige turneul de la Lyon, a ajuns in finala la Antwerp, semifinale indoor la Montpellier si Marseille, in semifinale la Hamburg pe zgura si a mai jucat si alte doua finale la nivel Challenger la Quimper si Oeiras. Deși nu este înalt, el servește exploziv si trimite destul de mulți ași, oferind destul de putine sanse de break. Aici a început ezitant trecând greu de Nardi, însă apoi a jucat din ce in ce mai bine și nu a mai pierdut mai mult de un set cu Cobolli, Stricker si Van Assche.

cota2.ro

Hamad Medjedovic este noua senzație a tenisului din Serbia, un tânăr de 20 ani apărut în prim plan în a doua jumătate a anului. El a început 2023 în jurul locul 250 și este aproape după un an foarte bun sa pătrundă deja în top 100. Hamad a castigat 3 turnee Challenger, la Szekersfehervar, Matthausen și Mallorca, însă a ieșit cu adevărat în evidenta prin victoriile de la nivel ATP cu Zhang, Lehecka, Thiem ori Hanfmann, ajungând și în 2 semifinale la Gstad și Astana. Sârbul este un jucător masiv care se bazează mult pe serviciu, trimițând de regulă mulți ași. Aici i-a învins pe rand pe Michelsen, Van Assche, Shelbayh și Stricker.

Se întâlnesc fără discuție cei mai buni jucători din aceasta săptămână, jucători ce si-au câștigat meciurile pe linie. Dacă la Fils lumea se aștepta la acest lucru, fiind favoritul cert al turneului, Hamad a impresionat, mai ales ca venea aici după o perioada ceva mai slaba, în care pierdea în sală cu necunoscuți precum Blocx ori Hassan. Le vad un viitor strălucit amândurora, însă, asa cum am mai spus-o pe perioada turneului, Fils este la alt nivel în comparație cu adversarii săi. Francezul este extrem de agresiv la retur, iar dacă va reuși sa prelungească schimburile cred ca va câștiga fără probleme. Fils are anul acesta victorii cu jucatori de top 10 precum Ruud sau Tsitsipas și îl vad mare favorit.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Arthur Fils vs Hamad Medjedovic
Pronostic:
Arthur Fils -1.5 seturi
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro