Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

BETFAIR SPORTSBOOK

ARSENAL - WOLVES

In aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00, pe ”Emirates Stadium”, Arsenal primeste vizita celor de la Wolves, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din Premier League.

”Tunarii” sunt lideri in ierarhia din Anglia, cu doar un punct peste Manchester City, ocupanta locului secund. Trupa lui Arteta vine dupa un succes categoric contra celor de la Lens, in UEFA Champions League, scor 6-0. De partea cealalta, Wolves se situeaza in a doua parte a clasamentului, mai exact pe pozitia a 12-a, la egalitate de puncte cu adversare precum Crystal Palace sau Fulham. In ultima runda de campionat, ”lupii” au cedat pe ”Craven Cottage” cu scorul de 2-3, dupa un gol al victoriei marcat de echipa gazda, in minutul 90+4. In ultimul meci direct dintre cele doua formatii, disputat pe ”Emirates”, Arsenal s-a impus fara drept de apel, scor 5-0, gratie reusitelor semnate de Xhaka (2), Saka, Gabriel Jesus si Kiwior.  

cota2.ro

Arsenal este o echipa extrem de ofensiva, in special pe propriul teren propriu, acolo unde in acest sezon de Premier League si-a creat numai putin de 105 ocazii de gol si a cadrat aproximativ 45 de suturi. Ma astept ca si in partida cu Wolves sa exceleze la aceste capitole, mai ales ca adversarii au destul de multe carente in compartimentul defensiv, in special la partidele de pe teren strain.

Atu-ul ofensiv al oaspetilor este Matheus Cunha, un atacant adus de la Atletico Madrid pentru o suma uriasa: 50 milioane de euro. Brazilianul isi face insa treaba, iar in acest sezon, pe langa cele trei reusite, si-a creat si 27 de ocazii de gol. Cunha este un jucator rapid, dribleaza bine, se pozitioneaza bine, are un sut puternic si se pozitioneaza excelent in careul de 16 metri advers. Tinand cont de aceste aspecte, ma astept sa isi creeze cel putin 1-2 ocazii de gol astazi.

Pontul meu pentru meciul Arsenal - Wolves este ”Arsenal 4+ suturi pe poarta & Matheus Cunha 1+ suturi”, la o cota de 1.34, disponibila pe Betfair Sportsbook.

NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”St. James Park”, Newcastle primeste vizita celor de la Manchester United, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din Premier League.

Atat Newcastle, cat si Manchester United vin dupa remize in aceasta saptamana, in UEFA Champions League. ”Cotofenele” au ratat dramatic victoria contra PSG-ului, dupa un meci in care Kylian Mbappe a reusit sa restabileasca egalitatea dintr-o lovitura de pedeapsa, in minutele de prelungiri, in timp ce Manchester United a plecat cu doar un punct de la Istanbul, asta desi a condus cu 3-1 in partida contra celor de la Galatasaray. In ultima runda din Premier League, Newcastle a spulberat-o pe Chelsea cu scorul de 4-1, gratie reusitelor semnate de Isak, Lascelles, Joelinton si Gordon, in timp ce Manchester United s-a impus si ea la randul ei contra celor de la Everton, scor 3-0, meci in care Garnacho a reusit o minunatie de gol, chiar in startul jocului.

Anthony Gordon, ”aripa” stanga din ofensiva ”cotofenelor”, are niste evolutii absolut incantatoare in acest sezon, lucru observat si in cota sa de piata, care a cresut enorm. Gordon este extrem de rapid si are un dribling foarte bun, iar acest lucru ii obliga de multe ori pe adversari sa-l opreasca prin fault. Avand in vedere ca acesta a fost faultat in 11 din cele 12 meciuri in care a fost prezent pe teren, in acest sezon de Premier League, ma astept ca nici astazi sa nu scape ”nepedepsit”. Mai mult decat atat, ”wingerul” de 22 de ani apare foarte des la finalizare, acesta avand numai putin de 15 oportunitati de a marca in cele 6 meciuri disputate de echipa sa pe propriul teren. Tinand cont de aceste aspecte, consider ca si azi poate pune in pericol poarta lui Onana. 

Nick Pope este unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Premier League si asta nu o spun eu ci statisticile. Portarul lui Newcastle a realizat aproximativ 18 parade in cele 7 meciuri disputate de echipa sa in fata propriilor fani, bifand astfel si 5 partide fara gol primit in cele 13 etape scurse pana in acest moment. Nick Pope vine dupa un meci fantastic pe ”Parc des Princes” in care a avut numai putin de 6 interventii salvatoare. Manchester United are jucatori de calitate in ofensiva si ma astept sa-l puna la incercare de cel putin doua ori.

Pontul meu pentru meciul Newcastle - Manchester United este ”Portarul lui Newcastle realizeaza 2+ parade & Anthony Gordon 1+ faulturi suferite & Anthony Gordon 1+ suturi”, la o cota de 1.52, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Arsenal vs Wolves
Pronostic:
Arsenal 4+ suturi pe poarta & Matheus Cunha 1+ suturi
Cota
1.34
Newcastle vs Manchester United
Pronostic:
Portarul lui Newcastle realizeaza 2+ parade & Anthony Gordon 1+ faulturi suferite & Anthony Gordon 1+ suturi
Cota
1.52
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro