Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.87

Superbet

Ziua de duminică vine cu o ofertă grozavă din partea caselor de pariuri! Avem multe meciuri în care soliștii par să fie vizibili din avion, dar și partide în care toate datele ne spun că o să plouă cu goluri.

Dacă nu vreți să aveți pariuri care să primească direct cota 1 atunci ar fi bine să verificați condițiile meteo, pentru că această perioadă vine cu ninsori în mai multe zone ale Europei și s-au mai amânat deja câteva meciuri.

cota2.ro

  • Pentru biletul nostru de azi am ales 4 partide, iar cota totală e în zona graniței cu 5.

În Premier League sunt multe meciuri care îți dau senzația de 3+ încă de la prima vizualizare. Desigur, de-a lungul vremii am înțeles că această ”senzație” nu e suficientă, dar și că se întâmplă rar ca absolut toate meciurile dintr-o etapă sau dintr-o zi să bată la ușă cu goluri multe.

Manchester City - Tottenham e așezat pe bilet, iar la cum arată Spurs în acest sezon avem așteptări de spectacol azi. ”Cetățenii” sunt favoriți pentru că trupa lui Postecoglou e avariată serios de accidentări. Când avea tot lotul valid, Tottenham era prima în clasament. Când au apărut accidentări și suspendări, echipa s-a prăbușit, cu 3 înfrângeri consecutive. Dar chiar și cu multe indisponibilități, Tottenham își păstrează elanul ofensiv, iar azi nu o vedem doar pe City favorită, dar și mizăm pe un meci cu minimum 3 reușite.

Rămânem tot în Regat pentru Liverpool - Fulham, o partidă care ar trebui să însemne un galop de sănătate pentru ”cormorarni”. Cum Arsenal și-a câștigat meciul din această rundă, presiunea e pe City și Liverpool, iar Klopp trebuie să scoată 3 puncte contra unei echipe din a doua parte a clasamentului. Păstrăm rețeta de favorită + goluri multe și aici.

În Germania se joacă (sperăm noi!) un meci pe care multă lume îl așteaptă. Leverkusen, reinventată cu Xabi Alonso pe bancă, împotriva Borussiei Dortmund. E greu să alegi favorita, poate aici ne-am duce spre ”aspirine”, dar aici poate ar fi mai bine să lăsăm semnele de 1X2 și să ne concentrăm doar pe goluri.

  • Leverkusen e lider în campionat, cu 34 de puncte în 12 runde și are al 2-lea cel mai bun atac din campionat, după Bayern Munchen. ”Aspirinele” au înscris de 37 de ori, o medie senzațională de peste 3 goluri per meci;
  • Și Dortmund stă bine pe ofensivă, cu 25 de goluri în 12 runde, peste 2 goluri ca medie per meci, dar suferă la nivel de puncte. ”Galben-negrii” sunt doar pe locul 5, cu 24 de puncte, la 10 lungimi distanță de adversara de azi;
  • Exceptând cele două dueluri din sezonul trecut, ambele de sub 2,5 goluri, din 2018 și până în prezent toate meciurile directe au avut minimum 3 goluri!!!

Finalul biletului îl trăim în SuperLigă, acolo unde FCSB o întâlnește pe Oțelul, pe Arena Națională. Ar putea fi etapa roș-albaștrilor, după ce Rapid s-a încurcat la Botooșani, 0-0, iar CFR Cluj a pierdut cu Universitatea Craiova, 0-1.

În cazul unui succes, FCSB s-ar distanța la 8 puncte de CFR și Universitatea Craiova, echipele aflate acum pe locurile 2 și 3.

Contra Oțelului sunt mereu meciuri complicate, dar gălățenii au ceva agitație în interiorul lotului, după eșecul cu Craiova, din etapa trecută. Dorinel a anunțat, chiar în vestiar, că a renunțat la 4 jucători, dar anunță că vine la București să-i facă viață grea trupei lui Charalambous și Pintilii.

În meciul tur, de la Galați, FCSB îi administra prima înfrângere stagională Oțelului, victorie cu 2-1.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Tottenham
Pronostic:
1 și Peste 2,5 goluri
Cota
1.53
FCSB vs Oțelul
Pronostic:
1
Cota
1.42
Liverpool vs Fulham
Pronostic:
1 și Peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Leverkusen vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 4.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro