Ponturi Pariuri Tenis Cristina Bucsa vs Alice Robbe

BETANO

Din oferta slabă mi-a atras atenția ultimul meci al zilei de la Angers, cel dintre Bucsa și Robbe. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul.

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 90 WTA și vine dupa cel mai bun an din cariera ei. Acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor, dar și la Cincinatti unde a bătut-o pe Bencic. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Pe zgură joacă mai puțin, însă chiar și așa, are câteva victorii notabile, la Charleston cu Bouzkova, la Stuttgart cu Volynets ori Korpatsch sau la Roma cu Kenin. Forma ei este destul de slabă, iar aici vine după 4 înfrângeri consecutive.

cota2.ro

Alice Robbe este o jucătoare de 23 ani din Franța, clasata pe locul 208 WTA. Ea este o sportiva modesta care nu a reușit încă sa facă pasul către tenisul mare, jucând aproape în exclusivitate la nivel ITF și Challenger. Deși mulți se așteptau ca anul acesta să progreseseze, Alice a rămas în jurul poziției 200, participând în general la  competiții mici, cu adversare modeste. În 2023 are doua trofeela nivel itf, la Bujumbura 25k, venite pe zgură, suprafața ei favorită. Forma ei este slabă și vine dupa 4 înfrângeri consecutive.

Chiar dacă nu este nici ea în cea mai buna forma, Bucsa este totuși o jucătoare de cu totul alt nivel fata de adversara sa, obișnuită cu meciurile și cu ritmul din WTA. Ea trebuie să joace bine aici pentru a-si asigura prezenta pe tabloul principal la Australian Open și să nu mai fie nevoita să joace calificări. Robbe este modesta, vine după 4 înfrângeri consecutive în sală, ultima contra unei sportive de pe locul 789 WTA. Merg pe o victorie clară.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cristina Bucsa vs Alice Robbe
Pronostic:
Victorie Bucsa & sub 21.5 game-uri
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro