Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

BETFAIR SPORTSBOOK

CELTA VIGO - CADIZ

In aceasta seara, de la ora 22:00, pe ”Estadio de Balaidos”, Celta Vigo primeste vizita celor de la Cadiz, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 15, din LaLiga.

Despartite de doar trei puncte in clasament, Celta Vigo (locul 18) si Cadiz (locul 17) sunt doua dintre candidatele la retrogradare, in acest sezon. Ambele formatii au inceput dezastruos noua editie de campionat, iar daca nu-si revin, cu siguranta o sa tremure pentru un loc pe prima scena a fotbalului spaniol. Celta Vigo are o singura victorie in primele 14 etape, doar 8 puncte acumulate si un golaveraj de -10. Pe propriul teren au reusit sa obtina doar 3 puncte in cele 7 etape, avand cel mai slab atac cu doar 4 goluri marcate. De partea cealalta, Cadiz a bifat doua victorii in acest sezon, insa pe teren strain au niste cifre groaznice. Trupa lui Sergio a obtinut doar 2 puncte in cele 7 deplasari, a marcat doar 4 goluri si a incasat numai putin de 13, avand o medie de 1.85 goluri primite per meci. In sezonul trecut, cele doua formatii si-au impartit victoriile, fiecare impunandu-se la zero, pe propriul teren.

cota2.ro

Iago Aspas este cel mai important om din compartimentul ofensiv al celor de la Celta Vigo, iar acest lucru este dovedit si de cifrele sale din acest sezon, in ciuda faptului ca atacantul spaniol e trecut de 36 de ani. Capitanul ”celtilor” si-a creat 21 de ocazii de gol in cele 7 meciuri disputate de Celta pe propriul teren, avand o medie de 3.47 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Mai mult decat atat, in 6 dintre cele 7 meciuri, acesta si-a facut simtita prezenta inca din primele 45 de minute, in care a trimis cel putin un sut spre poarta adversa.

Javi Hernandez, fundasul lateral al celor de la Cadiz este un jucator ”cheie” in angrenajul trupei lui Sergio, acesta bifand 1235 de minute de joc din totalul de 1260. Imprumutat de la Leganes in aceasta vara, spaniolul in varsta de 25 de ani s-a remarcat prin tackling-uri, detenta excelenta, agresivitate, rezistenta si numarul mare de interceptii. Acesta s-a facut remarcat insa si prin numarul mare de faulturi comise, in special pe teren strain, unde a inregistrat o medie de 1.43 faulturi comise per meci. Ma astept sa realizeze si azi un fault, mai ales ca adversar o sa-i fie Jonathan Bamba, cel mai faultat jucator al Celtei din acest sezon si unul dintre jucatorii cu viteza foarte buna, din LaLiga.

Pontul meu pentru meciul Celta Vigo - Cadiz este ”Iago Aspas 1+ suturi in prima repriza si Javi Hernandez 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.49, disponibila pe Betfair Sportsbook.

TORINO - ATALANTA

In aceasta seara, de la ora 21:45, pe ”Stadio Olimpico di Torino”, ”taurii” primesc vizita celor de la Atalanta, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din Serie A.

Torino, echipa clasata pe locul 12 in Serie A, se poate apropia la un singur punct de adversara de astazi, Atalanta, formatie clasata pe locul 8, cu 20 de puncte obtinute in primele 13 partide. Ambele echipe trec printr-o forma destul de slaba, cu rezultate mai mult decat modeste. Torino o obtinut un singur punct in ultimele doua etape, din confruntarile cu Monza, respectiv Bologna, in timp ce Atalanta a bifat o infrangere si doua remize in jocurile cu Udinese, Napoli si Sporting. Meciurile directe au fost extrem de spectaculoase, cu foarte multe goluri de ambele parti. In ultimele 8 intalniri dintre cele doua formatii s-au marcat cel putin trei goluri, iar in 7 dintre aceastea, atat Torino, cat si Atalanta au izbutit sa puncteze cel putin o data. In ultimele 4 meciuri de pe ”Stadio Olimpico di Torino”, Atalanta a reusit sa se impuna, marcand in total numai putin de 15 goluri.

Teun Koopmeiners, mijlocasul celor de la Atalanta, este unul dintre cei mai buni jucatori din tabara bergamascilor, conform evolutiilor din acest sezon. Olandezul are un control bun al mingii, are o acuratete foarte buna a suturilor si a paselor, este puternic si are o detenta destul de buna, tinand cont ca masoara doar 1.83m inaltime. ”Septarul” oaspetilor executa absolut toate fazele fixe, inclusiv cornere si penalty-uri. Mai mult decat atat, este un jucator polivalent, acopera multe pozitii, este rezistent la eform si realizeaza bine atat faza de atac, cat si cea de aparare. Koopmeiners are o medie de 2.00 suturi per 90 de minute de joc, in jocurile disputate in deplasare, in acest sezon de Serie A si, deasemenea, are o medie de 2.33 faulturi comise per 90 de minute de joc, fiind jucatorul cu cele mai multe faulturi comise din tabara bergamascilor.

Pontul meu pentru meciul Torino - Atalanta este ”Teun Koopmeiners 1+ suturi & Teun Koopmeiners 1+ faulturi comise”, la o cota de 1.28, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Celta Vigo vs Cadiz
Pronostic:
Iago Aspas 1+ suturi in prima repriza si Javi Hernandez 1+ faulturi comise
Cota
1.49
Torino vs Atalanta
Pronostic:
Teun Koopmeiners 1+ suturi & Teun Koopmeiners 1+ faulturi comise
Cota
1.28
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro