Ponturi Pariuri Fotbal Univ. Craiova vs Farul Constanța

Fortuna

Ziua de marți o petrecem în Cupa României, acolo unde se joacă ultima etapă din faza grupelor. Există puține echipe care și-au obținut calificarea și nu vor mai avea emoții, iar acest lucru ne bucură, pentru că toată lumea își va da interesul.

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul reprezintă capul de afiș de azi, asta chiar dacă trupa lui Gică Hagi este deja eliminată din competiție.

cota2.ro

Pentru Craiova miza e în continuare în joc, iar ”juveții” sunt obligați să învingă pentru a depinde doar de ei în lupta pentru accesul în faza superioară a competiției.

În Grupa D, căci despre ea vorbim, Voluntari ocupă primul loc, cu 4 puncte, în timp ce pe locul secund se află Universitatea Craiova, tot cu 4 puncte, dar cu golaveraj mai slab. Locurile 3 și 4 sunt completate de UTA și Gloria Buzău, ambele cu 3 puncte.

Așadar, înainte de ultima rundă, primele 4 echipe au șanse mari în continuare, dar pentru asta trebuie să se impună.

În acest sezon de Cupă, Craiova a început cu stângul, doar egal cu Tunari, 1-1, obținut în prelungiri, dar s-a regrupat odată cu succesul obținut în fața celor de la UTA, 1-0.

Cum pe Oblemenco vine Farul, o echipă fără miză, e de înțeles de ce semnul pentru succesul oltenilor este atât de jos la nivel de cotă. De la venirea bulgarului Petev, Craiova are 3 succese la rând: 1-0 cu Dinamo, 3-1 cu Oțelul și 1-0 cu CFR Cluj - toate în campionat. Acum, noul tehnician își va face debutul și în Cupa României.

Cel mai probabil, pentru că echipa e OUT și pentru că lucrurile stau foarte slab în campionat, Hagi va face mai multe modificări în echipa de start, acolo unde o parte dintre titulari vor fi mai degrabă pe bancă sau chiar în afara lotului.

Pe lângă succesul Craiovei am mai adăugat, din secțiunea de ”combinabile” și un minimum de 8 cornere, asta pentru că ne așteptăm la o partidă deschisă, cu multe faze de poartă.

  • 15 cornere au fost în meciul dintre Craiova și CFR Cluj de acum 3 zile. 10 cornere le-au aparținut oltenilor.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS FĂRĂ DEPUNERE 50 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Univ. Craiova vs Farul Constanța
Pronostic:
1 & Peste 7,5 cornere
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: 11.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro