Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETFAIR SPORTSBOOK

WOLVES - BURNLEY

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Molineux Stadium”, Wolves primeste vizita celor de la Burnley, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 15, din Premier League.

In etapa precedenta din Premier League, disputata in week-end, Wolves a cedat pe ”Emirates”, contra celor de la Arsenal, scor 1-2, in timp ce Burnley a demolat-o pe Sheffield Utd, pe propriul teren, scor 5-0. ”Lupii” ocupa in prezent locul 13, cu numai putin de 15 puncte acumulate dupa primele 14 etape, in timp ce trupa lui Kompany, odata cu succesul din ultimul joc, a parasit ultima pozitie, ocupand in acest moment locul 19, cu doar 7 puncte acumulate. Surprinzator sau nu, Burnley este una dintre echipele de ”cosmar” ale lui Wolves. Mai exact, in ultimele 12 meciuri directe, Wolves a reusit sa se impuna doar o singura data, scor 1-0, gratie unei reusite semnate de Raul Jimenez, in partida tur din sezonul 2018-2019.

cota2.ro

Matheus Cunha e unul dintre jucatorii de baza din compartimentului ofensiv al gazdelor. Atacantul brazilian, adus pe o suma importanta de la Atletico Madrid, are niste cifre foarte bune in acest debut de sezon, in care a si reusit sa puncteze de 4 ori si sa livreze 2 pase decisive. Cunha este un jucator cu o viteza decenta, finalizeaza foarte bine, are un sut excelent, intra bine in combinatii, dribleaza destul de mult si extrem de eficient, este agil si are o detenta medie, avand in vedere ca nu e un jucator inalt. Cunha are o medie de 2.33 ocazii de gol per 90 de minute de joc, iar in ultimele 6 etape, pe langa faptul ca si-a creat 18 ocazii de gol, a si cadrat numai putin de 11 suturi. Ma astept sa-l puna cel putin o data la incercare pe James Trafford, in aceasta seara. 

Pontul meu pentru meciul Wolves - Burnley este ”Matheus Cunha 1+ suturi pe poarta”, la o cota de 1.44, disponibila pe Betfair Sportsbook.

LUTON - ARSENAL

In aceasta seara, de la ora 22:15, pe ”Kenilworth Road”, Luton primeste vizita celor de la Arsenal, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 15, din Premier League.

Etapa din week-end nu a fost cu noroc pentru trupa lui Edwards, care, pe langa faptul ca a fost dominata copios de Brentford, a pierdut jocul cu scorul de 1-3. De partea cealalta, ”tunarii” au castigat pe merit jocul cu Wolves, asta in ciuda faptului ca pe final au avut ceva emotii dupa ce Cunha a reusit sa reduca din diferenta. Va fi prima intalnire dintre Luton si Arsenal dupa mai bine de 30 de ani, ultimul joc dintre cele doua disputandu-se de ”Boxing Day”, in sezonul 1991-1992, meci incheiat cu succesul ”palarierilor”, scor 1-0. Gazdele ocupa locul 17 in acest moment, primul deasupra zonei ”rosii”, in timp ce Arsenal e lider in ierarhia din Anglia, cu doua puncte mai mult acumulate decat Liverpool, ocupanta locului secund. 

David Raya este preferat de Arteta intre buturi deoarece detine un joc mult mai bun de picior decat Ramsdale, portar care in disputa cu Brentford din urma cu 10 zile, a avut destul de multe dificultati. Arsenal e o echipa care joaca fantastic pe propriul teren, insa are mari dificultati in deplasare. In cele 6 jocuri disputate pe teren strain, ”tunarii” au marcat de 9 ori, 4 dintre acestea venind in jocul cu Bournemouth. In afara de infrangerea cu Newcastle (0-1) si remiza cu Chelsea (2-2), Arsenal s-a impus doar cu 1-0 in celelalte trei deplasari contra lui Brentford, Crystal Palace si Everton. Consider ca Arsenal o sa aiba un meci destul de dificil si ma astept ca portarul sa aiba de parat cel putin 2-3 mingi in acest joc.

Carlton Morris, atancantul central al celor de la Luton, are o medie de 2.51 ocazii de gol create per 90 de minute de joc, in acest sezon de Premier League. Mai mult decat atat, in cele 6 etape disputate de Luton pe teren propriu, Morris a inregistrat o medie de 2.83 ocazii de gol per 90 de minute de joc, avand cel putin un sut in fiecare dintre aceste jocuri. Carlton este un jucator puternic, cu o detenta foarte buna, usor agresiv, cu viteza buna, detinator al unui sut puternic si jucator cu atribute medii spre bune in ceea ce priveste finalizarea. Ma astept ca azi sa puna cel putin o data in pericol poarta liderului.

Pontul meu pentru meciul Luton - Arsenal este ”Portarul lui Arsenal sa realizeze 1+ parade & Carlton Morris 1+ suturi”, la o cota de 1.46, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wolves vs Burnley
Pronostic:
Matheus Cunha 1+ suturi pe poarta
Cota
1.44
Luton vs Arsenal
Pronostic:
Portarul lui Arsenal sa realizeze 1+ parade & Carlton Morris 1+ suturi
Cota
1.46
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro