Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.97

Superbet

Pentru ziua de miercuri avem atenția distribuită între etapa intermediară din Premier League și meciurile din ultima rundă a grupelor din Cupa României.

În Giulești se joacă un meci cu calificarea pe masă, între Rapid și CFR Cluj, în timp ce în Regat avem duelul coloșilor care nu performează în acest an, United vs. Chelsea.

cota2.ro

RAPID - CFR CLUJ (19:00) - Pentru că n-a reușit s-o bată pe CSA Steaua, Rapid tremură acum pentru calificarea în faza eliminatorie a Cupei. După 2 runde, U Cluj, CFR și Rapid au câte 4 puncte, dar formațiile din Cluj-Napoca sunt în fruntea ierarhiei pentru că au golaveraj mai bun.

În economia calificării, U Cluj are cea mai ușoară misiune, pentru că închide grupa cu meci la Botoșani, echipă deja eliminată din competiție.

Cât despre CFR și Rapid, ambele trebuie să câștige ca să fie sigure de accesul în playoff. Doar că atunci când două echipe de valori aproapiate se întâlnesc în meci direct, victoria nu e chiar un lucru de obținut foarte ușor.

  • Atât Rapid cât și CFR Cluj sunt în plină criză de rezultate: Giuleștenii au 3 etape la rând în campionat fără succes (2 remize și 1 înfrângere), în timp ce clujenii stau și mai prost: 5 meciuri consecutive fără victorie (4 etape de campionat + 1 meci din Cupă);
  • Ultimele două meciuri directe au avut loc în Giulești, iar de fiecare dată Rapid s-a impus cu 3-1. Totuși, va fi pentru prima dată în perioada recentă când cele două echipe vor juca în Cupa României, meci decisiv!

MAN. UNITED - CHELSEA (22:15) - Închidem ziua în Premier League, acolo unde, pe Old Trafford, avem duelul dintre Man. United și Chelsea. Două formații cu nume imense, dar cu prestații catastrofale în acest sezon.

United e pe locul 7, cu 24 de puncte, în timp ce Chelsea se află pe poziția a 10-a, cu 19 puncte. Există zvonuri conform cărora Erik Ten Hag a pierdut complet relația cu vestiarul, iar tehnicianul își riscă postul dacă nu va reuși să câștige derby-ul de azi.

  • ”Diavolii” vin după semi-eșecul cu Galatasaray, din Liga Campionilor, acolo unde echipa riscă să fie eliminată, și după înfrângerea din Premier League cu Newcastle, 0-1;
  • Newcastle a ”lovit-o” și pe Chelsea, 1-4, dar londonezii vin cu moral acceptabil la Manchester după ce au obținut un succes dramatic cu Brighton, scor 3-2, în cea mai recentă rundă de campionat.

Pentru că vorbim despre un derby între echipe rănite, ne așteptăm să avem intensitate la capacitate maximă în această seară. Premier League e un campionat unde faulturile nu sunt chiar la ordinea zilei, drept dovadă și liniile mult mai mici față de alte competiții, dar azi poate ieși un derby fragmentat.

  • 19 faulturi a provocat Chelsea la ultima deplasare din Premier League;
  • 12 faulturi a avut Chelsea în derby-ul cu Man. City;
  • 21 de faulturi a avut Chelsea în derby-ul cu Tottenham.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs CFR Cluj
Pronostic:
PSF X
Cota
1.65
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
Peste 10.5 faulturi Chelsea
Cota
1.80
Cota finala: 2.97
Profit: 19.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro