Ponturi Pariuri Tenis Gabriela Talabă Lee vs Renata Zarazua

UNIBET

În turul secund al Challenger-ului de la Montevideo avem meciul dintre Gabriela Lee și Renata Zarazua. Vedeți mai jos avancronica și pronosticul propus. 

Gabriela Talabă Lee este o jucătoare de 28 ani din România, mai puțin cunoscută publicului larg. Ea a intrat în premieră anul trecut în primele 200 de jucătoare ale lumii și joacă în special în turnee modeste, de nivel ITF, acolo unde are rezultate medii. Are câteva victorii interesante cu Coco Vandeweghe, Parks sau Volynets, însă nu a emis pretenții prea mari in fața sportivelor de top. Gabriela vine după un an slab, in care nu a confirmat ascensiunea de anul trecut. A jucat puțin și nu a cucerit vreun titlu, pierzând peste 250 poziții în clasamentul WTA. A trecut în primul tur de localnica Ana De Santa pierzând un singur game.

cota2.ro

Renata Zarazua este o jucătoare din Mexic, aflata pe locul 126 WTA. Deși nu mai este tânără, ea este in cea mai buna perioada din carieră ei și cu puțin noroc, la începutul anului viitor poate întra chiar în top 100. Renata joacă mult pe zgură, acolo unde anul acesta are un procentaj foarte bun de peste 67% meciuri câștigate. In 2023 are 2 trofee itf câștigate, iar aici vine după 3 semifinale consecutive la nivel Challenger. În primul tur a trecut de modesta Giavara cu 6-0, 7-5.

Zarazua este jucătoarea pe val și pare favorită certă, însă Lee nu este o jucătoare chiar slabă pe zgură.Ea a jucat anul trecut și la nivel WTW, întâlnind-o chiar pe Iga Swiatek, liderul mondial din acel moment. Zarazua a jucat mult în ultima perioadă, iar ieri, în setul 2 cu americana Giavara a dat semne de oboseala. Cota pentru over 18.5 pare foarte bună.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Gabriela Talabă Lee vs Renata Zarazua
Pronostic:
Peste 18.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro