Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

BETFAIR SPORTSBOOK

ASTON VILLA v MANCHESTER CITY

Despartite de doar un singur punct in ierarhia din Premier League, Aston Villa si Manchester City isi dau intalnire in aceasta seara pe ”Villa Park”, intr-un duel extrem de important pentru primele pozitii. Clasate pe locurile 4, respectiv 3, echipele antrenate de Unai Emery, respectiv Pep Guardiola, detin cele mai bune ofensive din actualul sezon, fiecare cu peste 33 de goluri marcate in primele 14 runde. ”Leii” au victorii pe linie in cele 6 partide disputate pe teren propriu, marcand in fiecare dintre ele de cel putin trei ori. De partea cealalta, ”cetatenii” se remarca cu cel mai bun procentaj al posesiei per meci (61.9%), cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci (6.9) si cu a doua cea mai buna medie de ocazii de gol per meci (16.5).

  • Ollie Watkins si-a creat minim doua ocazii de gol in 13 din cele 14 etape din Premier League;
  • Ollie Watkins are o medie de 3.44 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in meciurile jucate de Aston Villa pe teren propriu;
  • Emiliano Martinez are un procentaj al interventiilor salvatoare, in acest sezon, de 68%;
  • Emiliano Martinez a realizat aproximativ 42 de parade in acest sezon de Premier League, avand o medie de 3.2 parade per meci;
  • In toate meciurile jucate contra echipelor aflate in prima jumatate a clasamentului din Premier League, Ederson a avut cel putin o interventie salvatoare.

Pontul meu pentru meciul Aston Villa - Manchester City este ”Ollie Watkins 1+ suturi & Portarul lui Aston Villa realizeaza 2+ parade & Portarul lui Manchester City realizeaza 1+ parade”, la o cota de 1.40, disponibila pe Betfair Sportsbook.

cota2.ro

MANCHESTER UNITED v CHELSEA

”Diavolii” au din nou un sezon modest, cu multe probleme in interiorul clubului care macina echipa, cu jucatori care creeaza probleme si cu un antrenor care a inceput sa nu mai fie deloc pe placul suporterilor. Manchester United ocupa locul 7 in prezent, insa punctele acumulate de acestia sunt in urma rezultatelor pozitive contra echipelor din a doua parte a clasamentului, nicidecum contra echipelor din Top 10. Nici Chelsea nu sta extraordinar, insa elevii lui Pochettino au reusit sa obtina trei remize cu primele trei echipe clasate din campionat si au castigat cu Tottenham si Brighton, marcand numai putin de 7 goluri contra acestora. Chiar daca se anunta un meci echilibrat, Chelsea porneste totusi cu ceva atu-uri, avand in vedere eficienta mai buna in ofensiva.

  • Chelsea a marcat numai putin de 12 goluri in cele 6 deplasari din acest sezon;
  • Andre Onana este portarul cu a patra cea mai mare medie de parade realizate per meci, in acest sezon (3.9);
  • Andre Onana este portarul cu al doilea cel mai mare numar de goluri prevenite, din acest sezon (3.16);
  • Raheem Sterling este al 8-lea cel mai faultat jucator din Premier League (26 faulturi suferite);
  • Raheem Sterling are o medie de 2.04 faulturi suferite per 90 de minute de joc, in acest sezon de Premier League.

Pontul meu pentru meciul Manchester United - Chelsea este ”Portarul lui Manchester United realizeaza 2+ parade & Raheem Sterling 1+ faulturi suferite”, la o cota de 1.38, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aston Villa vs Manchester City
Pronostic:
Ollie Watkins 1+ suturi & Portarul lui Aston Villa realizeaza 2+ parade & Portarul lui Manchester City realizeaza 1+ parade
Cota
1.40
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
Portarul lui Manchester United realizeaza 2+ parade & Raheem Sterling 1+ faulturi suferite
Cota
1.38
Cota finala: 1.93
Profit: 9.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro