Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 15.40

BETANO

CSM Alexandria și CSA Steaua se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda decisivă a grupei B din Cupa României. CSM Alexandria, promovată în liga secundă în vara lui 2023, nu are rezultatele dorite în campionat, dar se poate scoate cu parcursul din Cupa României. Alexandria a reușit una dintre surprizele competiției, o victorie 2-1 cu FC Botoșani, și speră chiar la o calificare în faza sferturilor de finală. Pentru asta au nevoie obligatorie de victorie în fața Stelei. Teleormănenii tocmai au schimbat antrenorul, Sorin Albeanu fiind al treilea tehnician aflat pe bancă în actuala stagiune. 

CSA Steaua nu mai are șanse la ieșirea din grupa de Cupa României, așa că Daniel Oprița trebuie să își concentreze toată atenția asupra campionatului. „Militarii” au pierdut în ultima etapă jucată în 2023 în fața Corvinului, scor 0-1, și au terminat anul în afara zonei de play-off, primii sub linie, la un punct în spatele Viitorului Târgu Jiu. 

cota2.ro

• Steaua și Alexandria au remizat în meciul direct din campionat, scor 1-1, chiar în Ghencea

• Alexandria a câștigat ultimul meci jucat pe teren propriu în Cupă, 2-1 contra Botoșaniului

• un singur gol a marcat Steaua în grupa din Cupa României. CSM Alexandria a înscris 3

• Steaua este dependentă și în acest sezon de un singur jucător. Bogdan Chipirliu, golgeterul din Liga 2, a marcat aproape o treime din reușitele „militarilor”.

Cota pentru victoria lui CSM Alexandria este @4.40

------------------------

Rapid București și CFR Cluj se întâlnesc într-un meci cu calificarea pe masă în grupa B din Cupa României, astăzi, de la ora 19:00. Rapid părea la un moment dat să devină principala contracandidată a FCSB-ului în lupta pentru titlu. Din acel moment au venit 3 meciuri fără victorie, inclusiv remizele „albe” cu Sepsi și Botoșani. Giuleștenii au coborât pe locul 4, așa că triumful în Cupa României a redevenit de actualitate. Trofeul ar asigura un parcurs favorabil în cupele europene, în preliminariile Europa League. Cristiano Bergodi n-a fost inspirat în alegerea atacanților care să îl înlocuiască pe accidentatul Rrahmani, lucru care s-a văzut inclusiv în remiza 0-0 cu Steaua, din Cupă. Pentru a fi siguri de calificarea în sferturi și a nu sta la mâna rezultatelor, Rapid are nevoie neapărată de victorie. 

CFR Cluj este în aceeași postură. Are 4 puncte, dar un egal nu îi este suficient pentru a se califica matematic. Ar sta la mâna meciurilor Botoșani - U Cluj și Alexandria - Steaua. Situația este oricum tensionată în Gruia. Finanțatorul Ioan Varga a făcut iureș din cauza seriei de 5 meciuri consecutive fără victorie și a transmis că în pauza de iarnă vor avea loc schimbări masive la nivelul lotului. 

• Rapid a câștigat meciul direct cu CFR Cluj disputat în acest sezon de Superligă, scor 3-1. La pauză era înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1

• 7 remize are Rapid în primele 18 etape din Superligă. CFR Cluj a încheiat la egalitate 5 dintre cele 18 partide disputate

• 8 dintre cele 18 meciuri jucate de CFR Cluj în campionat au fost X la pauză. Rapid a fost în această ipostază în 7 rânduri

• ultimele 5 deplasări jucate de CFR Cluj au „înverzit” pariul PsF X

• CFR Cluj este cea mai ofensivă formație din România în acest sezon, o medie de 15.61 ocazii de gol/meci. Rapid e pe locul 4 în această ierarhie, cu o medie de 13.67 oportunități/partidă.

Cota pentru un rezultat de egalitate în Rapid - CFR Cluj este @3.50. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSM Alexandria vs CSA Steaua
Pronostic:
1
Cota
4.40
Rapid București vs CFR Cluj
Pronostic:
X
Cota
3.50
Cota finala: 15.40
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro