Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

Superbet

Young Boys Berna și Lausanne Ouchy se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, într-o restanță din runda cu numărul 5 a primei ligi din Elveția. Young Boys Berna a dominat fotbalul elvețian în perioada recentă, cucerind 5 din ultimele 6 trofee de campioană. Deși și-a vândut cei mai importanți fotbaliști în vară, mutări care au adus în conturi 23 de milioane de euro, trupa pregătită de Raphael Wicky are încă o stagiune remarcabilă. A ajuns în grupele Ligii Campionilor, asigurându-și deja calificarea în primăvara Europa League. Lucrurile merg bine și în competiția internă, poziția secundă după primele 15 runde, la un punct în spatele liderului FC Zurich. 

Lausanne Ouchy este o nou-promovată care pare să facă rapid drumul înapoi spre liga secundă. A strâns doar 11 puncte în primele 15 etape și ocupă ultima poziție. La jumătatea lunii noiembrie s-a încercat un șoc prin schimbarea antrenorului, dar nici venirea portughezului Ricardo Dionisio nu a adus pentru moment rezultatele dorite.

cota2.ro

• Young Boys are cel mai bun atac din prima ligă elvețiană, 33 de goluri marcate în 15 etape

• Lausanne Ouchy are cea mai slabă defensivă din campionat, 32 de goluri încasate

• Young Boys și Lausanne Ouchy s-au înfruntat în luna iulie 2023 într-un meci amical. Campioana en-titre s-a distrat, victorie 5-0

• 29 de meciuri consecutive fără eșec are Young Boys în meciurile jucate pe teren propriu în campionat

• 58.30 milioane de euro valorează lotul lui Young Boys Berna. Cel al lui Lausanne Ouchy este cotat la 15 milioane.

Pe Superbet, cota pentru 1X și gol marcat în ambele reprize este @1.65.

----------------------------------------

Aston Villa și Manchester City sunt adversare astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 15 din Premier League. Aston Villa continuă să progreseze sub comanda lui Unai Emery. Dacă acum evoluează în grupele Conference League, câștigându-și deja grupa, pentru sezonul următor obiectivul este calificarea în Liga Campionilor. Momentan se află în obiectiv, locul 4 în campionat, cu 29 de puncte, peste formații cu pretenții precum Tottenham, Newcastle, Manchester United sau Chelsea. Cel mai important absent din tabăra lui Emery este fundașul central Tyrone Mings, accidentat grav în debutul sezonului. 

Manchester City are de tras în drumul spre apărarea titlului în Premier League. „Cetățenii” au rămas ușor în urma liderului Arsenal, la 6 puncte, dar având meciul de astăzi restant. Pep Guardiola va trebui să improvizeze în linia mediană. Kevin De Bruyne încă nu e refăcut, iar Rodri și Grealish sunt suspendați. În Liga Campionilor parcursul este impecabil, calificare de pe primul loc în optimile de finală.

• Manchester City are cel mai bun atac din Premier League, 36 de goluri marcate. Aston Villa ocupă poziția secundă în această ierarhie, cu 33 de reușite

• ultimele 5 meciuri directe dintre Aston Villa și Manchester City au fost GG

• 9 din ultimele 10 meciuri jucate de Aston Villa, în toate competițiile, au fost GG

• Erling Haaland are cifre istorice și în acest sezon de Premier League. A marcat 14 goluri în primele 14 etape și este golgeterul competiției

• 16.21 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon. Doar Liverpool îi este superioară. Aston Villa are o medie de 14.43 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în Aston Villa - Manchester City este @1.36. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Young Boys vs Lausanne Ouchy
Pronostic:
1X & Gol în ambele reprize
Cota
1.65
Aston Villa vs Manchester City
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 2.23
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro