Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.78

Superbet

Bayer Leverkusen și Paderborn se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în optimile Cupei Germaniei. Leverkusen este echipa momentului în fotbalul european. Trupa pregătită de Xabi Alonso a dat dovadă de caracter în week-end, a revenit de la 0-1 în fața lui Dortmund și a rămas lider neînvins după primele 13 etape din Bundesliga. „Farmaciștii” și-au câștigat și grupa din Europa League. Vești bune au venit și din partea staff-ului medical. Starul Patrik Schick a fost recuperat după o lungă accidentare. 

Paderborn a ajuns la 4 sezoane consecutive în liga secundă, iar startul actualului campionat este cel mai slab. Formația pregătită de Lukas Kwasniok ocupă doar locul 10, cu 21 de puncte obținute în primele 15 runde. Un rezultat bun în Cupa Germaniei i-ar permite antrenorului să câștige ceva timp în fața fanilor furioși.

cota2.ro

• 27 de goluri a încasat Paderborn în primele 15 runde din liga secundă, cea mai slabă ofensivă din top 10

• Leverkusen a distribuit proporțional golurile în acest sezon de Bundesliga, 17 în primele 45 de minute, 21 după pauză

• 16.08 ocazii de gol/meci și-a creat Leverkusen în acest sezon

• Bayer Leverkusen a marcat în toate meciurile disputate în acest sezon, indiferent de competiție

• Paderborn a eliminat o formație de Bundesliga în actuala ediție a Cupei Germaniei, pe Freiburg, scor 3-1.

Pe Superbet, cota pentru interval goluri în fiecare repriză 1-3 este @1.80.

-----------------------

Fulham și Nottingham Forest se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 15 din Premier League. Fulham vine după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, un eșec dramatic contra lui Liverpool, scor 3-4. Jocul prestat le dă însă speranțe elevilor lui Marco Silva. Londonezii sunt momentan pe locul 14, cu 15 puncte, departe de zona periculoasă a clasamentului. 

Nici Nottingham nu ar trebui să aibă emoții în privința retrogradării în acest sezon, lotul fiind unul bun, cotat la aproape 400 de milioane de euro. „Pădurarii” lui Steve Cooper au ajuns însă la 3 înfrângeri consecutive în Premier League și au coborât până pe locul 15. Oaspeții au și probleme de lot. Lipsește inclusiv Taiwo Awoniyi, golgeterul echipei, autor a 4 reușite stagionale.

• ultimele 3 meciuri jucate de Fulham în campionat au oferit multe goluri: 3-4 cu Liverpool, 3-2 cu Wolves și 1-3 cu Aston Villa

• Nottingham nu a marcat în 3 din ultimele 4 deplasări din campionat

• Fulham a câștigat ambele meciuri directe disputate sezonul trecut contra lui Nottingham, 2-0 și 3-2

• 48.8% este posesia medie a lui Fulham în acest sezon. Nottingham e printre codașe la acest aspect, cu o posesie de doar 41.1%

• 5.07 cornere/meci a obținut Fulham în actuala stagiune. Nottingham e printre ultimele și la acest aspect, doar 3.71 lovituri de la colțul terenului/partidă.

Pe Superbet, cota pentru Fulham câștigă oricare repriză este @1.50. 

-------------------------

Marseille și Lyon se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 10 de Ligue 1. La Marseille nu e niciodată liniște. În ultimele sezoane antrenorii au fost schimbați pe bandă rulantă, ultrașii cauzează frecvent probleme, cum a fost cazul duelului amânat cu Lyon, iar rezultatele nu au fost cum să fie cele dorite în aceste condiții. Olympique ocupă doar locul 9 în Ligue 1, cu 17 puncte obținute în primele 13 runde. Cum era de așteptat, Gennaro Gattuso este deja contestat de galerie.


Dacă la Marseille lucrurile merg rău, la Lyon situația este de-a dreptul dezastruoasă. Echipa care domina fotbalul francez în prima parte a secolului a ajuns pe ultima poziție, cu doar 7 puncte obținute în 3 runde. E departe de zona salvării, lotul nu mai sperie pe nimeni, iar antrenorii se feresc să accepte o astfel de provocare. După demiterea lui Fabio Grosso, echipa a rămas pe mâna interimarului Pierre Sage. 

• Marseille - Lyon ar fi trebuit să se joace pe 29 octombrie, dar a fost amânat după ce ultrașii gazdelor au atacat autocarul advers și l-au rănit pe Fabio Grosso, antrenorul din acel moment

• 26 de cartonașe galbene și unul roșu au văzut fotbaliștii lui Lyon în acest sezon de Ligue 1. Cei ai lui Marseille au fost avertizați de 24 de ori cu galben și au suferit 3 eliminări

• 200 de faulturi au comis fotbaliștii lui Lyon. Doar Monaco și Toulouse au fost mai agresive în acest sezon

• Marseille a fost printre cele mai faultate echipe în actuala stagiune, 173 de infracțiuni comise împotriva trupei lui Gattuso.

Pe Superbet, cota pentru peste 3.5 cartonașe este @1.60.

---------------------------

Manchester United și Chelsea se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în derby-ul rundei cu numărul 15 din Premier League. Manchester United stă pe un butoi de pulbere. Ca și eliminată din Liga Campionilor, formația antrenată de Erik Ten Hag se prăbușește încet dar sigur și în Premier League. A pierdut runda trecută cu Newcastle, scor 0-1, și a coborât pe locul 7, cu 24 de puncte. Antrenorul olandez are mari probleme de efectiv, dar și unele organizatorice. Clubul a interzis mai mulți jurnaliști pe Old Trafford din cauza informațiilor apărute în legătură cu tensiunile din vestiar. 

Chelsea e sub Manchester în clasament, 5 puncte în minus, dar a început să joace un fotbal mai plăcut. Mauricio Pochettino și-a recuperat o parte din accidentați, dar are în continuare mari bătăi de cap. Listei cu absenți i s-a adăugat și Gallagher, eliminat în victoria de rundă trecută, 3-2 contra lui Brighton.

• în 7 dintre cele 14 meciuri jucate de United în acest campionat s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• 10 dintre cele 14 partide disputate de Chelsea în acest sezon au fost X la pauză

• 5 din ultimele 6 meciuri directe dintre Manchester United și Chelsea s-au încheiat la egalitate

• Manchester United și Chelsea au medii similare în ceea ce privește ocaziile de gol create în acest sezon, 13.79/meci în cazul „diavolilor roșii” și 13.00/partidă în cazul londonezilor.

Pe Superbet, cota pentru Pauză sau Final X (PsF X) este @.180. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leverkusen vs Paderborn
Pronostic:
1-3 goluri în fiecare repriză
Cota
1.80
Fulham vs Nottingham Forest
Pronostic:
Fulham câștigă oricare repriză
Cota
1.50
Marseille vs Lyon
Pronostic:
peste 3.5 cartonașe
Cota
1.60
Man. United vs Chelsea
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
Cota finala: 7.78
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro