Ponturi Pariuri Fotbal Poli Iași vs UTA

BETFAIR SPORTSBOOK

După ce s-au lămurit lucrurile în Cupa României, la mijloc de săptămână, fotbalul românesc se întoarce la jocurile din campionat.

Etapa a 19-a din SuperLigă debutează în Copou, acolo unde Poli Iași primește vizita celor de la UTA, într-o partidă care se anunță extrem de spectaculoasă.

cota2.ro

  • Înainte de startul acestei runde, Poli Iași ocupă locul 13, cu 19 puncte, în timp ce UTA se află două poziții mai sus, pe 11, cu 22 de puncte;
  • În cazul unui succes, trupa lui Mircea Rednic ar reveni în cursa pentru a prinde un loc de playoff;
  • În tur, la Arad, ”Bătrâna Doamnă” s-a impus la limită, 1-0, prin golul înscris de Fabry, încă din minutul 8.

Poli Iași n-a mai câștigat de 6 etape în SuperLigă! Ultima victorie a moldovenilor a fost pe teren propriu, împotriva celor de la Sepsi, când băieții lui Leo Grozavu se impuneau cu 1-0.

Nici UTA nu e într-o formă strălucită și abordează acest joc după eliminarea din Cupa României. Arădenii aveau nevoie de victorie în ultima etapă, dar au bifat doar o remiză cu Voluntari, 0-0. În campionat, UTA a câștigat recent cu Hermannstadt, 2-0, consolidând astfel și remiza fără goluri din fața lui CFR Cluj, 0-0.

Pentru duelul de azi vom merge pe mâna gazdelor, dar nu neapărat pentru victorie, ci pentru un meci în care Poli Iași va reuși să fie destul de prezentă la poarta adversă.

  • În partida tur, Poli Iași a dominat total, chiar dacă la final nu s-a ales cu nimic. Posesie de 64% și un raport al ocaziilor de 15-3 în favoarea Politehnicii;
  • 4 șuturi pe poartă a tras Poli Iași în meciul cu UTA;
  • 5 șuturi pe poartă a avut Poli Iași în partida cu Farul, ultima din campionat;
  • 5 șuturi pe poartă a avut Poli Iași în jocul cu CFR Cluj, disputat tot pe teren propriu;
  • 4,1 șuturi pe poartă este media lui Poli Iași în meciurile din campionat din acest sezon, cu un plus consistent pentru partidele din fața propriilor fani.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Poli Iași vs UTA
Pronostic:
Peste 4,5 șuturi pe poartă Poli Iași
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro