Ponturi Pariuri Tenis Cristina Bucsa vs Audrey Albie

BETANO

În sferturile de finala ale turneului Challenger de la Angers avem meciul dintre Cristina Bucsa și Audrey Albie. Aveți in cele ce urmează avancronica partidei.

Cristina Bucsa este o jucătoare de 25 ani născută în Republica Moldova care reprezintă însă Spania. Ea este momentan pe locul 90 WTA și vine dupa cel mai bun an din cariera ei. Acest lucru se datoreaza in special performanței de la Australian Open, acolo unde a câștigat 5 partide, trecând de calificări și reușind în turul secund una dintre surprizele turneului, eliminarea Biancai Andreescu. A reușit de asemenea sa treaca de calificări și la Indian Wells, trecând de Andreeva, Ruse și Swan, jucătoare de perspectivă la rândul lor, dar și la Cincinatti unde a bătut-o pe Bencic. Bucsa este o jucătoare înaltă care preferă hardul, fiind destul de imobilă în schimburile lungi. Pe zgură joacă mai puțin, însă chiar și așa, are câteva victorii notabile, la Charleston cu Bouzkova, la Stuttgart cu Volynets ori Korpatsch sau la Roma cu Kenin. Forma ei este destul de slabă, iar aici venea după 4 înfrângeri consecutive. A trecut de Robbe și Boskovic, de fiecare data în decisiv.

cota2.ro

Andrey Albie este o jucătoare de 29 ani din Franța, momentan pe locul 349 WTA. Ea se apropie de finalul unei cariere modeste, în care a cochetat în jurul poziției 300 WTA, nereușind sa facă niciodată pasul către tenisul cu adevărat mare. Albie joacă în exclusivitate în turnee de nivel inferior, ITF, fiind destul de rare situațiile în care apare chiar si la nivel Challenger. Hardul este suprafața ei favorită, fiind singura în care are procentaj pozitiv win / lost. Aici a furnizat o mare surpriza trecând de Dodin în primul tur, profitând apoi de abandonul Jessicăi Ponchet.

Audrey Albie este o sportiva modesta pentru care calificarea aici este deja cea mai buna performanta a anului. Ea are o singura armă, serviciul, fiind dependenta de punctele câștigate prin forța loviturilor sale. In meciul cu Dodin din primul tur a trimis 10 asi și a comis duble greșeli în 2 seturi. Bucsa este sportiva mai buna și probabil va câștiga, însă propunerea mea merge pe depășirea liniei de ași + duble greșeli de către Audrey Albie. Puteți juca la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cristina Bucsa vs Audrey Albie
Pronostic:
Audrey Albie - 13 asi & duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro