Ponturi Pariuri Fotbal Hoffenheim vs Bochum

BETFAIR SPORTSBOOK

HOFFENHEIM - BOCHUM

In aceasta seara, de la ora 21:30, pe ”Rhein-Neckar-Arena” din Sinsheim, Hoffenheim primeste vizita celor de la Bochum, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 14, din Bundesliga.

Hoffenheim ocupa in prezent locul 6, insa acest lucru i se datoreaza startului excelent de sezon pe care l-a avut, nicidecum rezultatelor din ultimele 4 etape. Trupa lui Matarazzo Pellegrino a pierdut in ultimul joc de campionat pe ”Borussia-Park”, contra celor de la Monchengladbach, scor 1-2, partida in care si-a creat de doua ori mai multe ocazii decat echipa gazda si a dominat la majoritatea statisticilor ofensive. De partea cealalta, Bochum, dupa un start ezitant de sezon, a inceput sa obtina puncte, lucru realizat si in ultimul meci din Bundesliga, atunci cand a reusit sa o invinga pe Wolfsburg cu scorul de 3-1, chiar in fata propriilor fani. Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mereu atractive, in special prin numarul mare de reusite. Jocurile din editia precedenta nu fac exceptie, mai ales ca in cele doua confruntari s-au marcat numai putin de 12 goluri. 

cota2.ro

  • In ultimele 8 meciuri de campionat ale celor de la Hoffenheim s-a marcat in ambele porti;
  • In ultimele 3 meciuri directe, ambele echipe au marcat, iar tabela s-a modificat de cel putin trei ori;
  • Hoffenheim a obtinut 16 din cele 20 de puncte contra echipelor din a doua parte a clasamentului;
  • Bochum a bifat 4 remize si 3 infrangeri in acest sezon, contra echipelor din prima jumatate a clasamentului;
  • Bochum este formatia cu cele mai multe cartonase galbene incasate in acest sezon (40);
  • Bochum este formatia cu a treia cea mai mare medie de tackling-uri reusite per meci, din Bundesliga (11.2).

Bernardo, jucatorul de profil defensiv al celor de la Bochum, a comis cel putin un fault in 10 dintre cele 13 etape scurse din aceasta editie de campionat, bifand o medie de 1.54 faulturi comise per meci. In afara de meciul cu Bayern Munchen, fundasul brazilian a comis cel putin un fault in meciurile contra celorlalte echipe aflate in Top 10, iar cum in ofensiva celor de la Hoffenheim se vor afla Beier, Weghorst si Kramaric, cei mai faultati jucatori din tabara celor de la Hoffenheim, in meciurile de pe ”Rhein-Neckar-Arena” (fiecare cu o medie de peste 1.80 faulturi suferite per 90 de minute de joc), consider ca Bernardo o sa aiba mari probleme si o sa comita cel putin un fault.

Maximilian Beier, tanarul atacant al celor de la Hoffenheim, are o medie de 3.16 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in acest sezon. Mai mult decat atat, Beier este jucatorul cu cea mai mare medie de suturi pe poarta per 90 de minute de joc din tabara celor de la Hoffenheim (1.58), acesta cadrand numai putin de 7 suturi in cele 5 meciuri incepute ca titular, pe ”Rhein-Neckar-Arena”. 

Kevin Stoger si Andrej Kramaric sunt jucatorii care executa toate fazele fixe din cele doua tabere. In acest sezon, Stoger a inregistrat o medie de 3.09 ocazii de gol per 90 de minute de joc, in timp ce Kramaric a inregistrat o medie de 2.27 ocazii de gol per 90 de minute de joc. Personal ma astept sa-si faca si ei simtita prezenta, mai ales ca cele doua echipe exceleaza la capitolul ”ocazii” de gol, ambele clasandu-se in Top 7 la acest capitol.

Pontul meu pentru meciul Hoffenheim - Bochum este ”Bernardo 1+ faulturi comise & Maximilian Beier 1+ suturi pe poarta & Kevin Stoger si Andrej Kramaric 1+ suturi fiecare”, la o cota de 1.88, disponibila pe Betfair Sportsbook.

***Maximilian Beier nu a jucat in acest meci, iar Betfair a anulat acel pariu, avand in cele din urma o cota de 1.54 pe bilet, in loc de 1.88. Cum celelalte evenimente au fost castigatoare, am bifat acest bilet, insa la o cota mai mica, evident.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hoffenheim vs Bochum
Pronostic:
Bernardo 1+ faulturi comise & Maximilian Beier 1+ suturi pe poarta & Kevin Stoger si Andrej Kramaric 1+ suturi fiecare
Cota
1.54
Cota finala: 1.54
Profit: 5.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro