Ponturi Pariuri Tenis Dayana Yastremska vs Clara Burel

BETANO

În cea de-a doua semifinala a turneului Challenger de la Angers avem un meci interesant între Dayana Yastremska și Clara Burel. Vedeți mai jos opțiunea mea de pariere. 

Dayana Yastremska este o jucătoare de 23 ani din Ucraina, aflata pe locul 106 WTA. La doar 19 ani ea reușea o performanță extraordinara și ajungea pana pe locul 21 mondial, mulți considerând-o drept un viitor star al tenisului mondial. Traseul nu a fost însă cel anticipat, astfel că accidentările, scandalul de dopaj în care a fost implicată, fiind ulterior găsită nevinovată, dar și presiunea războiului din Ucraina au tras-o mult în jos și au scos-o chiar din Top 100. Anul acesta are un trofeu WTA125k la Kozerki, semifinale la Reus, însă per total a fost sub așteptări. Dayana preferă hardul, loviturile ei fiind extrem de puternice și deseori decisive. Aici a trecut de Lemaitre, Șerban și Kessler.

cota2.ro

Clara Burel este o jucătoare de 22 ani, momentan pe locul 60 WTA. Ea este o mare speranță a tenisului francez, iar daca va reuși să devină mai constantă poate ajunge în top. Clara trece usor de la partide foarte bune, precum victoria cu Rybakina de la US Open 2022, la meciuri dezastruoase, fiind o jucătoare extrem de greu de anticipat. Preferă hardul, servind destul de bine la cei 1.76 m ai săi, însă comite destule greșeli.Ea a progresat mult anul acesta, are finala la Laussane, semifinale la Monastir și Strasbourg, s-a apropiat de top 50 și a ajuns sa reprezinte cu succes tara în Billie Jean King Cup. Aici a trecut pe rand de Jacquemot, Barthel și Andreeva.

Avem doua sportive talentate, cu traiectorii însă diferite ale carierei. În timp ce Yastremska a început în forță și a castigat 3 titluri WTA pana la 20 ani, acum pare pe o panta descendentă. De partea cealaltă, Burel este în cel mai bun moment al carierei și vine aici dupa 7 victorii în ultimele 8 partide disputate. Clara pare în acest moment mult mai stăpâna pe jocul ei și mult mai puternica psihic, revenind chiar si ieri în meciul cu Andreeva deși puțini ii dădeau șanse după setul 2. Yastremska vine după un meci în care a comis 14 duble greșeli, se enervează repede și cred ca acest lucru o va afecta. Ambele sunt implicate de regula în meciuri lungi, iar eu merg pe Burel și over la o cota foarte bună.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dayana Yastremska vs Clara Burel
Pronostic:
Clara Burel & over 21.5 game-uri
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: 16.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro